Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα με την ευχή να είσθε καλά στην υγεία σας. Κουράγιο και δύναμη σε όσους "χτυπήθηκαν" από την θεομηνία. Δεν μας έφτανε ο κορονοϊός, ήρθε και η θεομηνία, να μας δώσει μια ακόμη σφαλιάρα και να δυσκολέψει την ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Ευχόμαστε αυτή η καταστροφή να είναι η τελευταία και σιγά σιγά να επανέλθουμε στην καθημερινότητα και να μην ξεχάσουμε ποτέ, αυτούς που έφυγαν από την ζωή, πνιγμένοι μέσα στις ευθύνες πολλών, εδώ και ..
.πολλές δεκαετίες. Τα πάντα ίσως γίνουν, ώστε να γίνουν όσ πρέπει στα ποτάμια, αλλά κανείς δεν έχει "τα τέτοια" να γκρεμίσει κάθε αυθαιρεσία που υπάρχει στις όχθες των ποταμών. Το αστείο μέσα στην τραγωδία είναι, πως όταν το είπαμε αυτό σε κάποιον μας είπε πως θα πρέπει να αποζημιωθεί ο κάθε ιδιοκτήτης!!!
Να αποζημιώσει πρέπει, αυτός και κάθε αρμόδιος, αυτούς που έχασαν ζωές και περιουσίες, ενώ δεν έφταιγαν σε τίποτα. 
Τίποτα από αυτά δεν θα γίνει και μακάρι να κάνουμε λάθος.

- Διαβάζουμε και ακούμε διάφορα, εναντίον ανθρώπων της αυτοδιοίκησης και  εναντίον της κυβέρνησης, αλλά ξεχνούν όλοι αυτοί που διοίκησαν τα προηγούμενα χρόνια την Περιφέρεια, τους δήμους και την χώρα έχουν τεράστιες ευθύνες.

- Λύσεις ψάχνουν ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού και ο Μιαούλης Φύλλων, αφού πλέον τα γήπεδα που χρησιμοποιούσαν δεν υπάρχουν. Οι διοικούντες θα πρέπει να βρούνε την δύναμη και να μπορέσουν να κρατήσουν τις ομάδες ζωντανές και να συνεχίσουν όχι μόνο τα τμήματα που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΕ, αλλά και τα τμήματα υποδομών. Θα πρέπει όλοι οι κάτοικοι και επαγγελματίες του Βασιλικού και των Φύλλων, να στηρίξουν τον ΛΗΛΑ και τον ΜΙΑΟΥΛΗ, ώστε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν τον αθλητισμό. Οι όποιες διαφορές ας μείνουν στην άκρη. Τώρα κανείς δεν μπορεί μόνος του. Τώρα χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον.

- Στα θέματα του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού, τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο την περίοδο 2020 2021. Τα πάντα θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και κανείς δεν ξέρει πλέον, αν θα έχουμε αθλητική δραστηριότητα και σε ποιον βαθμό και κάτω από ποιες δυσκολίες.  Περιφέρεια, Δήμος και ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα πρέπει να προχωρήσουν σε μια από κοινού σύσκεψη και να οργανώσουν από κοινού την επόμενη μέρα του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου. Η ΕΠΣΕ πρέπει να είναι έτοιμη με τις προτάσεις της και φυσικά να έχει προηγηθεί μια συνάντηση του ΔΣ της ΕΠΣΕ με τους διοικούντες την κάθε ομάδα χωριστά και να δημιουργηθεί ένας φάκελος με τα θέματα που απασχολούν την κάθε ομάδα.

- Μπορεί να περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά "τα παραμάγαζα" δεν τα ξεχάσαμε και δεν θα τα ξεχάσουμε. Αυτό το θέμα θα το πάμε μέχρι τέλος και θα ζητήσουμε την παρέμβαση της δικαιοσύνης, αν ο ΔΟΑΠΠΕΧ συνεχίσει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα ιδιωτών και να χρεώνει τον λογαριασμό στους δημότες. Διαβάζουμε πως η πρόεδρος κυρία Αϊδίνη υπέγραψε παραχωρήσεις γηπέδων, αλλά δεν το πιστεύουμε.  Αν το έκανε, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη, όχι μόνο την ποινική, αλλά και την πολιτική.