Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

...σουτάκια

- Άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, στα γήπεδα Βασιλικού και Φύλλων και στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικού. Φυσικά είναι τεράστιες οι ζημιές, αλλά είναι τεράστια και η θέληση της δημοτικής αρχής και του ΔΟΑΠΠΕΧ. Ευχόμαστε ...
καλή δύναμη.

- Φαίνεται πως εκεί στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ υπάρχει το μικρόβιο του ΕΓΩ και "ο στρατός μου" και δεν βρίσκει ηρεμία αυτό το σωματείο. Όποιος κι αν είναι ο πρόεδρος, καλός ή κακός, όταν δηλώνει παραίτηση, δεν το κάνει για τα μάτια του κόσμου. Ξέρουμε τις απόψεις και των δύο πλευρών, αλλά δεν θα τις βάλουμε τώρα στην ζυγαριά. Εμείς έτσι κι αλλιώς, βρεθήκαμε στην μέση στο πρόσφατο παρελθόν και δεχθήκαμε στο πετσί μας, πολλά ψέματα, πολλούς δήθεν και ακούσαμε πολλά ΕΓΩ. Την αλήθεια την ξέρουμε.

- Πάντως τώρα ο πρόεδρος κ. Λεοντής παραιτήθηκε και την ευθύνη της διοίκησης, ανέλαβαν οι υπόλοιποι του ΔΣ με συνεργάτες, αυτούς που δεν ήθελε η άλλη πλευρά. Από το αποτέλεσμα θα κριθούν όλοι, αλλά ένα είναι βέβαιο. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος για το σωματείο των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, γιατί όσο γνώστης κι αν είναι κάποιος, όσα χρήματα κι αν διαθέτει, δεν μπορεί να πιάσει στόχους, με το ΕΓΩ του και κάποια στρατιωτάκια. Ο χώρος του ποδοσφαίρου, έχει τους δικούς του κανόνες και αυτό θα το διαπιστώσουν.

- Γράψαμε για τον ΛΗΛΑ και δεν θα πάρουμε πίσω, αυτά που γράψαμε. Οι όποιες αποφάσεις ανήκουν στην διοίκηση και ευχόμαστε, να πάρει τις σωστές, για το καλό της ομάδας.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προχωράει με ηρεμία, σοβαρότητα και χωρίς πολλά λόγια. Ψάχνει για μία δύο μεταγραφές ακόμη και πιστεύουμε πως σύντομα θα βρει η διοίκηση αυτό που θέλει ο προπονητής κύριος Τοκπασίδης.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ συνεχίζει την προετοιμασία του και χθες κέρδισε την ΜAΚΡΥΚΑΠΑ με 2 - 0.  H διοικούντες περιμένουν τις αποφάσεις της ΕΠΟ, για να προγραμματίσουν κι αυτοί κάποια πράγματα. Σε ποιο όμιλο θα είναι; Ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι; Πόσοι και πως θ΄ ανεβαίνουν κατηγορία; Πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν;