Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

....σουτάκια

- Δυστυχώς το γήπεδο του Βασιλικού και το γήπεδο των Φύλλων δεν υπάρχουν μετά την θεομηνία και δεν ξέρουμε αν είναι δυνατόν να γίνουν στο μέλλον και πάλι γήπεδα. ΛΗΛΑΣ και ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φύλλων, πρέπει τώρα να γίνουν πρόσφυγες για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Όσο για τον κύριο και την κυρία που ήθελαν να δημιουργήσουν προβλήματα ....
στον ΛΗΛΑ, τώρα μπορούν εύκολα να χρησιμοποιούν το γήπεδο σε 24ωρη βάση.

- Διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ, για την απουσία της ΕΠΣΕ από τα τηλεφωνήματα παρηγοριάς, για την καταστροφή  του γηπέδου Φύλλων. Απευθυνόμαστε στον πρόεδρο κύριο Βασίλη Βούλγαρη και του γράφουμε την αλήθεια. Πρόεδρε είναι γνωστή η κόντρα σου με το ΔΣ της ΕΠΣΕ και δεν νομίζουμε πως θα σου τηλεφωνούσαν. Έχουν ενημέρωση για την κατάσταση σε όλα τα γήπεδα, αλλά δεν έχουν και κάτι στην δικαιοδοσία τους, για να παρέμβουν. Θα μπορούσαν να κάνουν ένα τηλεφώνημα σ΄ εσάς, αλλά "το στόλισμα" που τους κάνεις καθημερινά ήταν αυτό που δεν τους επέτρεψε να το κάνουν.

- Ο τερματοφύλακας Γιώργος Τζαβάρας θα συνεχίσει με την φανέλα του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, όπως και ο Δήμήτρης Τσούτσης. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν μια καλή πορεία με τις οδηγίες του προπονητή κυρίου Γιώργου Κρόκου, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.

- Ας το καταλάβουν όλες και όλοι. Εμείς δεν έχουμε προσωπικές διαφορές ούτε με την διοίκηση της ΕΠΣΕ, ούτε και με την διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ, ούτε με τις διοικήσεις των ποδοσφαιρικών σωματείων. Αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να μας κατηγορήσουν  για συκοφαντίες και ανυπόστατα δημοσιεύματα. Στο κάτω κάτω είμαστε μεταξύ αυτών που στήριξαν αυτές τις διοικήσεις και έχουμε κάθε λόγο να θέλουμε να πετύχουν στο έργο τους. Αν οι διοικούντες μας θέλουν "στον μεγάλο πλέον σύλλογο της κωλοτούμπας", δηλώνουμε πως δεν μπορούμε να ενταχθούμε εκεί.