Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

-Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Πολύ βροχή, πάρτι έκαναν οι αστραπές και οι κεραυνοί το Σαββατόβραδο τα είχε όλα. 
Πολλά τα προβλήματα και στην Εύβοια και είχαμε ανάρτηση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού ο οποίος τα ξημερώματα ζητούσε από τον κόσμο των Ψαχνών και των Πολιτικών να αποφύγει τις μετακινήσεις και να μείνει...
μέσα. Ο κακός μας ο καιρός ήταν αυτός και αναμενόμενο ήταν να χτυπήσει και την Εύβοια.

- Δυστυχώς το θέμα του κορονοϊού δεν πάει καλά και πληθαίνουν οι ασυνείδητοι οι οποίοι δεν θέλουν να συμμορφωθούν και οι οποίοι δεν βάζουν σε κίνδυνο μόνο τις δικές τους ζωές αλλά και τις ζωές των άλλων. Δυστυχώς η ανευθυνότητα χτυπάει κόκκινο και στο χώρο του αθλητισμού στην Εύβοια, αφού η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι τηρούν κάποια μέτρα.

- Κανένας έλεγχος δεν υπάρχει και είναι λίγοι πολύ λίγοι αυτοί οι οποίοι προσέχουν. Οι αρμόδιοι των Δήμων έχουν τεράστιες ευθύνες για όσα συμβαίνουν σε δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Κανένα πρωτόκολλο δεν τηρούν οι ομάδες, αφού δεν υπήρξε μέχρι τώρα κανένας έλεγχος και φυσικό είναι αφού εκτός από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας στα άλλα γήπεδα της Εύβοιας τον έλεγχο "τον κάνει ο Θεός"!!!

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ συνεχίζει να μεγαλώνει το ρόστερ του και όλα δείχνουν πως οι διοίκηση Δημήτρη Τσιτίνη θέλει τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ πρωταγωνιστή και όχι σε ρόλο κομπάρσου. Ο Λάζρι είναι αυτός που επέστρεψε στην ομάδα της Ν.  Λαμψάκου και θα έχουμε και συνέχεια όπως όλα δείχνουν.

- Τελικά πρέπει να μάθουμε να συγκρατούμε τα νεύρα μας, να καταπίνουμε πικρίες και να μην "χτυπάμε" άδικα ανθρώπους, οι οποίοι και εργαζόμενοι είναι και γουστάρουν να πληρώνουν για την ομάδα που αγαπούν. Το αν κάποιος ήταν τυχερός και βρήκε περιουσία από τους γονείς του, δεν είναι αδίκημα και δεν θα του υποδείξει κανείς πως θα διαχειρισθεί την περιουσία του. 

- Κωλοτούμπες, μπιφτεκάδες κλπ, πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και σήμερα και θα υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι ποιος τους αγκαλιάζει ποιος τους προβάλλει και ποιος τους παρέχει ασυλία. Αν θέλετε εμείς μπορούμε να το πάρουμε από την αρχή και να το αναλύσουμε. Είναι πολλοί οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες και οι άνθρωποι της ενημέρωσης, οι οποίοι και έχουν στον κόρφο τους, τους κωλοτούμπες και τους μπιφτεκάδες και αυτούς οι οποίοι κατά περιόδους αποκτούν ικανότητες μεταμφίεσης. Τα παραδείγματα πολλά και τα ξέρουν όλοι.

- Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα επιβάλλει τους ελέγχους στις αθλητικές εγκαταστάσεις και από αύριο Δευτέρα θα έχουμε παρεμβάσεις και από την αστυνομία, για να διαπιστωθεί αν και ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι δεν τηρούν τα πρωτόκολλα. Τα πρόστιμα δεν είναι αστεία και καλά θα κάνουν όλοι να συμμορφωθούν.

- Θα χρησιμοποιηθεί τελικά όπως λένε οι ομάδες ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ κααι ΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ, το γήπεδο Καλαμακίδη στην Κάνηθο για προπονήσεις!!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ και δεν πιστεύουμε πως ο ΔΟΑΠΠΕΧ, μπορεί και να μην ξέρει τους νόμους. Ο διευθυντής κύριος Φώτης Γκούνης γνωρίζει τους νόμους και τους κανονισμούς καλύτερα από τον καθένα και ξέρει πως ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν μπορεί να παραχωρεί σε κανέναν αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι ακατάλληλες. Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη σε δημόσια δήλωσή της είπε πως το Καλαμακίδη θα παραμείνει κλειστό. Γιατί άλλαξε την απόφασή της;  Ποιοι την ανάγκασαν να κάνει πίσω; Δεν υπάρχει νόμος που να επιτρέπει την παραχώρηση ακατάλληλων γηπέδων επειδή το ζητούν κάποιοι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Το Καλαμακίδη είναι ακατάλληλο και ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν μπορεί να το παραχωρήσει. 

- Καλή Κυριακή να έχετε και εκτός από τον κακό καιρό, να προσέχετε κι την υγεία σας.