Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

....σουτάκια

- Συγνώμη, αλλά δεν καταλάβαμε ποτέ το γιατί κλείνουν έστω και για 11 μέρες, από 13/08 μέχρι 23/08 το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και το Κολυμβητήριο.  Κυρίες και κύριοι του ΔΟΑΠΠΕΧ, λυπούμαστε αλλά όταν ο Δήμος είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όταν οι εγκαταστάσεις αυτές ήτν κλειστές για 3 μήνες εξ αιτίας κορονοϊού η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη και πρέπει να ....
ανακληθεί.
Αν πραγματικά κλείνετε τις αθλητικές εγκαταστάσεις για να πάρουν άδειες κάποιοι υπάλληλοι θα πρέπει να αναλάβετε την πολιτική ευθύνη με ότι σημαίνει αυτό.
Οι εγκαταστάσεις αυτές τώρα είναι πολύ χρήσιμες και πρέπει να αξιοποιηθούν ώστε να προσφέρουν κάτι στα παιδιά από το Ληλάντιο, τα οποία δεν έχουν γήπεδα να αθληθούν δεν έχουν παραλίες για να κολυμπήσουν.
Ο ΔΟΠΠΕΧ αυτή την δύσκολη κι τραγική κατάσταση κλείνει το στάδιο και το κολυμβητήριο.
Ανακαλέστε τώρα την απόφαση και ν΄ αναλάβει ο ΔΟΑΠΠΕΧ τα έξοδ μετααφοράς κι φιλοξενίας παιδιών από το Ληλάντιο σε συνεργασία με όλους τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.
Η πρόεδρος κυρία Αϊδίνη, θα πρέπει σήμερα με δελτίο τύπου, να ενημερώσει τους δημότες, τους λόγους για τους οποίους βάζει λουκέτο στο στάδιο και το κολυμβητήριο και φυσικά αν δεν ανακαλέσει αυτή την απόφαση, θα μας υποχρεώσει να σκεφτούμε πολλά και διάφορα.
Απευθυνόμενοι στην δήμαρχο κυρία Βάκα, την καλούμε να παρέμβει, ώστε και το στάδιο και το κολυμβητήριο να χρησιμοποιηθούν από τα παιδιά του Ληλαντίου.
Η ευαισθησία του κάθε αιρετού, δεν φαίνεται στις δηλώσεις, αλλά στα έργα και τις πράξεις του.
Δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιοι σύλλογοι είναι "σε διακοπές" και δεν χρειάζονται τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Τα παιδιά του Ληλαντίου έμειναν χωρίς αθλητικές εγκαταστάσεις, έμειναν χωρίς σπίτια, έμειναν χωρίς δρόμους, χωρίς παραλίες, χωρίς ψυχική ηρεμία.
Μετά την δήμαρχο, καλούμε τον αντιδήμαρχο έργων κύριο Γουρνή, τον αντιδήμαρχο Ληλαντίου κύριο Σέρρα, τους προέδρους των κοινοτήτων του Ληλαντίου και κάθε εκλεγμένο από το Ληλάντιο, να παρέμβουν και ν μην επιτρέψουν να ισχύσει αυτή η απόφαση. 
Το χρωστάμε στα παιδιά μας και θα το στηρίξουμε.
Λυπούμαστε, αλλά δεν πιστεύουμε πως υπάρχουν τέτοιες αποφάσεις.
Και για να το ξεκαθαρίσουμε.
Εμείς παπαγλάκια δεν θα γίνουμε ποτέ και δεν μας ενδιαφέρει αν στον ΔΟΑΠΠΕΧ μας έχουν βάλει στην μαύρη λίστα.
Έχουν όλοι τα παπαγαλάκια τους, αλλά είναι ευκαιριακά. Την ώρα των εκλογών αυτά τα παπαγαλάκια θα είναι απέναντί τους.
Δεν κλείνουμε το θέμα. Περιμένουμε σήμερα τις αποφάσεις και θα επανέλθουμε.