Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή  και να είσθε καλά στην υγεία σας. Προσπάθεια κάνει η κυβέρνηση για να επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά πιστεύουμε πως είναι νωρίς ακόμη για να επιστρέψουν οι του Γυμνασίου και Λυκείου. Η δική μας άποψη δεν συμφωνεί με το άνοιγμα Γυμνασίων & Λυκείων και ευχόμαστε να μην γίνει λάθος. Το γράφουμε γιατί υπάρχουν κι αυτοί που δεν συμφωνούν με την χρήση της μάσκας, δεν .....κρατούν αποστάσεις και όλα αυτά. 

- Επιμένουν πολλοί για την έναρξη των πρωταθλημάτων της Γ΄ Εθνικής και της Α΄ Εθνικής Γυναικών. Υπάρχουν φυσικά κι αυτοί οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν και τα τοπικά πρωταθλήματα. Κάτι δεν πάει καλά. Επιτρέπουν προπονήσεις αθλητών, αλλά μέχρι δύο αθλητές για τον κάθε προπονητή. Αυτό θ΄ αλλάξει; Θα επιτραπεί 20 ποδοσφαιριστές με έναν προπονητή;

- Κύριοι είχαμε κρούσματα σε ομάδες της σούπερ λίγκ, όπως η Λαμία, ο ΠΑΟ, η Λάρισα κλπ και δεν θα έχουμε θέμα με τα ερασιτεχνικά; Τα πειράματα θα οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις για την υγεία και η ευθύνη όλων είναι μεγάλη. 

- Καταλαβαίνουμε, αυτούς που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, καταλαβαίνουμε αυτούς που έχασαν το συμπλήρωμα στο εισόδημά τους, αλλά θα πονέσουμε ΟΛΟΙ πολύ, όταν θα χαθεί μια ακόμη ανθρώπινη ζωή. Η ΕΠΟ και ο κ. Μαυρωτάς, ας αφήσουν στην άκρη "τα θελήματα" και τις χάρες κι αν θέλουν να περάσουν στην έναρξη πρωταθλημάτων, ας αναλάβουν με την υπογραφή τους και την ευθύνη, για το κακό που θα προκληθεί. Ανεύθυνα κουμάντο στο σπίτι τους και όχι στην κοινωνία. Όποιος υπογράψει την έναρξη των πρωταθλημάτων, θα πληρώσει από την τσέπη του και θα παραιτηθεί από την θέση του, αν συμβεί κάτι κακό.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σήμερα Κυριακή και θα σας αφήσουμε στην ησυχία σας. Αν χρειασθεί κάτι θα γράψουμε, αλλά σήμερα οι αναρτήσεις μας δεν θα έχουν την ροή που έχουν καθημερινά.  Καλή σας μέρα και να προσέχετε.