Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Τους απογοήτευσες

 - Ο κ. Ρέτσας με την ομιλία του στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΕ, απογοήτευσε τους πάντες και φυσικά δεν ανέλυσε τα οικονομικά της Ένωσης για να καταλάβει και ο κάθε παράγοντας το τι συμβαίνει.
Δεν αναφέρθηκε ποτέ στο ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα η Ένωση ήταν σε αναστολή, δεν πλήρωνε προσωπικό δεν πλήρωνε μέρος των ενοικίων, δεν πλήρωνε τίποτα απολύτως, ενώ είχε εισπράξει κανονικά τα πάντα. Έτσι δεν χρειάζεται να είσαι καλός οικονομολόγος για να τα καταφέρεις. Όταν εισπράττεις, αλλά δεν..... πληρώνεις θα έχεις ταμείο.
Το ζητούμενο κύριε Ρέτσα είναι το ποδόσφαιρο και όχι το ταμείο.
Το ταμείο το θέλουν αυτοί οι οποίοι θέλουν να έχουν χρήματα τα οποία τα πήραν από τους παράγοντες, για να βρούνε τρόπους να τους επιστρέψουν κάποια ψίχουλα προεκλογικά, μήπως και γαντζωθούν στην καρέκλα τους !!!!
Οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι διαιτητές και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου κύριε Ρέτσα, θέλουν να υπάρχει το ποδόσφαιρο και μ΄ εσάς στο τιμόνι ποτέ δεν ολοκληρώθηκε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Τιμή κύριε Ρέτσα δεν είναι που κάποιοι διαιτητές παρέμειναν σε κατηγορίες που είχαν υποβιβαστεί. Τιμή θα ήταν να είχαν ανέβει κατηγορίες και να είχαν μπει στους πίνακες και νέοι. Αυτό δεν έγινε και αυτό δεν τιμά κανέναν.
Κύριε Ρέτσα θα μας πείτε αν στο ταμείο φέρατε εσείς κάποια χρήματα από κάπου αλλού, εκτός από την τσέπη των παραγόντων;;;