Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Συγνώμη, αλλά....

 - Έχουμε γράψει πολλά και πολλές φορές για την ΕΠΣ Εύβοιας και ποτέ δεν γράψαμε ψέματα. Μπορεί κάποιοι να λένε διάφορα αλλά δεν μας αγγίζουν. Ας κοιτάξουν τα δικά τους. Εμείς δεν αναλάβαμε την υποχρέωση να υπηρετήσουμε το ποδόσφαιρο της Εύβοιας και να ξεχνάμε τα πάντα, να λέμε για άλλους και να κάνουμε τα ίδια και χειρότερα.
Κύριε Ρέτσα, τα πράγματα είναι απλά και η.... αλήθεια αλήθεια.

- Το ΔΣ της ΕΠΣΕ είναι 11μελές και υπάρχουν και οι αναπληρωματικοί.
Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτερο όργανο και από σεβασμό προς τα Σωματεία/μέλη θα έπρεπε να ήσασταν ΟΛΟΙ εκεί.
Δυστυχώς ήσασταν μόνο οι 5 από τους 11. Εμείς φταίμε;

- Από τα περίπου 100 Σωματεία, ήταν εκεί τα 20-25. Εμείς φταίμε;

- Εσείς είπατε πως δώσατε οικονομική βοήθεια στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών πληρώνοντας διαιτησίες και χαρίζοντας παράβολα για δελτία ποδοσφαιριστών, ενώ είχατε φτάσει στο να πείτε διάφορα για τον κ. Παπαδάκη ο οποίος με τον ίδιο τρόπο, είχε βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  "Ενισχύσαμε οικονομικά τα σωματεία μας που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία ΑΟΝ Αρτάκης και ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου τη δαπάνη διαιτησίας στους εντός έδρας αγώνες τους και τη χορήγηση ‘δωρεάν’ του κόστους έκδοσης όλων των δελτίων". Εμείς φταίμε;

- Είπατε κι άλλα και θα έχουμε να γράφουμε για πολύ καιρό, εκτός κι αν βγείτε και ζητήσετε συγνώμη για όποιο ψέμα είπατε. Αύριο είναι Δευτέρα και θα είναι δύσκολη μέρα.