Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τώρα αφού τελείωσε ο ανασχηματισμός, αφού τελείωσε και ο ορισμός αντιδημάρχων στο Δήμο Χαλκιδέων, μπορούμε ν΄ ασχοληθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με την ανόρθωση του ηθικού του Αλέξη στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ν΄ ανεβάσει κάπως τα ποσοστά του, ώστε μαζί με το ΚΙΝΑΛ και το ΜΕΡΑ25 να μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση και να γκρεμίσει τον Μητσοτάκη!!!!
Τι όνειρα μπορούν και βλέπουν κάποιοι; Αλήθεια τι πίνουν πριν πάνε να κοιμηθούν;
Πόσο να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να πάρει 25%; Να πάρει 6% το ΚΙΝΑΛ αν πάει με την Φώφη; Να πάρει και 3% ο Βαρουφάκης; Να πάρουν δηλαδή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 34-35%;;;; Η ΝΔ .....θα πάρει πάνω από 37%, οπότε άδικα χάνουν τον καιρό τους. Ακόμη και με την απλή αναλογική που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ θα έχει την δυνατότητα να πάει και πάλι σε εκλογές, ώστε με τον νέο εκλογικό νόμο, να πάρει πάνω από 160 βουλευτές και να κυβερνήσει με άνεση μέχρι και το φθινόπωρο του 2027!!!!!

- Κύριε Γιώργο εσύ που ξέρεις και τα της αυτοδιοίκησης, ο κύριος Σιόλιας του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποστάτης, επειδή είναι στην διοίκηση Βάκα;;;;;; Ερώτηση κάνουμε κι αν θέλετε απαντάτε.

- Πολύ φασαρία για το τίποτα με τις αλλαγές στον Δήμο Χαλκιδέων. Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, λένε αυτοί που ξέρουν και η δήμαρχος κυρία Βάκα ξέρει. Είναι δυνατόν ν΄ αλλάξεις αυτούς που κατάφεραν να μην υπάρχει αντιπολίτευση στον Δήμο;;;

- Περιμένουμε τώρα τους ορισμούς που θα κάνει ο κ. Ψαθάς, για να δούμε αν εκεί θα υπάρξει κάποια έκπληξη.... Κάτι πήρε τ΄ αυτί μας, αλλά ας περιμένουμε, για να μην κάνουμε και ζημιά στον υποψήφιο/α για θεση.