Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, αλλά οι περισσότεροι έβαλαν την ουρά στα σκέλια, εκτός από το ΚΚΕ το οποίο έτσι κι αλλιώς, θα ήταν στους δρόμους. Αναφερόμαστε στην στάση και συμπεριφορά της κυβέρνησης, απέναντι στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας.
Οι άνθρωποι εκεί έχασαν τις περιουσίες τους, έχασαν την τουριστική περίοδο, αλλά δεν έχασαν ανθρώπους και δεν έχασαν και την ελπίδα τους, αφού καθημερινά η κυβέρνηση... είναι δίπλα τους έμπρακτα και όχι με λόγια.
Δίπλα τους και η Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη και άλλους συνεργάτες τους. Σχεδόν καθημερινές οι επαφές με υπουργούς και φυσικά οι αποζημιώσεις τρέχουν.
Είναι βέβαιο πως μέσα από τις στάχτες θα έχουμε μια νέα και καλύτερη Βόρεια Εύβοια.

- Τώρα μόνο το ΚΚΕ με την συνεχή παρουσία του στους δρόμους, θα πιέζει με τον δικό του τρόπο και όσα κι αν δώσει η κυβέρνηση, όσα κι αν κάνει, το ΚΚΕ θα θέλει περισσότερα.

- Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ δεν έχουν απομείνει όπλα για να πούνε κάτι, αφού ξέρουν και βλέπουν πως η κυβέρνηση τα δίνει όλα για την Βόρεια Εύβοια. Φυσικά σε συνεργασία με τον γνωστό ραδιοφωνατζή, Μπατζελή, Αναγνωστάκης και τ΄ άλλα παιδιά θα ουρλιάζουν και θα μιλάνε για τις ευθύνες με τις φωτιές. Αυτό πάντως το έχει αναλάβει η δικαιοσύνη και δεν είναι δική τους αρμοδιότητα. Την πολιτική ευθύνη την ανέλαβε η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όπως έπρεπε. Για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στο Μάτι, ακόμη περιμένουμε να αναλάβει κάποιος ευθύνες.

- Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει αγώνες προετοιμασίας στο ποδόσφαιρο και όσοι έχετε κάνει τα εμβόλια καλά θα κάνετε να πάτε σε κανένα γήπεδο.