Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Ηρεμήστε κύριοι και να βρείτε την δύναμη, να λέτε και να γράφετε καθαρά την άποψή σας και όχι με σπόντες. Ο κάθε παράγοντας του ποδοσφαίρου και πολύ περισσότερο ο Στούπας ο οποίος το έχει πληρώσει ακριβά και το γνωρίζει όσο λίγοι, όχι μόνο το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, μπορεί να μιλάει γι΄ αυτό και τα όσα συμβαίνουν σ΄ αυτό.  Τι θα πει λοιπόν το γιατί τώρα; Πότε άραγε θα έπρεπε;
Τι θα πει το ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δεν κατεβαίνει.....στο πρωτάθλημα;
Ο Στούπας εδώ και μήνες έχει παραιτηθεί και η ομάδα έχει δηλωθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Το ότι δεν βρέθηκε διοίκηση δεν είναι θέμα Στούπα.

- Κύριοι, "ο μεγάλος" δεν πήγαινε και δεν πάει τον Στούπα ούτε με σφαίρες, γιατί τον θεωρεί αντίπαλο κι επειδή "πάει" μόνο αυτούς που συμφωνούν να δίνουν ο ένας τον άλλον συγχαρητήρια. Κάντε λιγάκι υπομονή και θα μάθετε πολλά κι ενδιαφέροντα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να παίζει στο τοπικό, αλλά με την ιστορία που κουβαλάει και την οργάνωση που έχει, δεν υποτιμά τον εαυτό του. Θα μπορούσε να βάλει τα διαρκείας 5 ευρώ και να πουλήσει πολλά. Θα άλλαζε όμως κάτι; Όχι βέβαια. Τα 40 ευρώ για 15 αγώνες πρωταθλήματος και και όλους του κυπέλλου, λίγα είναι και οι φίλοι του θα τα δώσουν. Υπάρχουν πάντως και ομάδες που στα λόγια και στην φαντασία κάποιων είναι ανώτερης κατηγορίας, αλλά στην τιμή των διαρκείας, είναι στα πατώματα!!!!!

- Ας θυμώσει όποιος θέλει, εμείς θα το ξαναγράψουμε. Το στραπάτσο που έπαθε ο ΛΗΛΑΣ, ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ και άλλες ομάδες από την θεομηνία της 9ης Αυγούστου του 2019, δεν το έπαθαν άλλες ομάδες, αλλά ελάχιστα συγκινήθηκες μεγάλε και ο ΛΗΛΑΣ για παράδειγμα, έδινε αγώνες με φανέλες δώρο από άλλες ομάδες!!! Τώρα μας λέτε πως θα ανατρέψετε τα πάντα, για άλλες ομάδες;;;;;;