Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Πολύς διάλογος.....

ΦΩΤΟ: Κ. ΛΑΓΟΣ
 - Το αποτέλεσμα μετράει και όχι ο διάλογος κύριοι.
Οι διοικούντες της ΕΠΣΕ, τουλάχιστον οι περισσότεροι, γνωρίζουν πως κάποια πράγματα, δεν θα γίνουν από μόνα τους και ούτε από το πολύ μπλα μπλα.
Η ουσία δεν αλλάζει κύριοι.
Προβλήματα έχουν κάποιες ομάδες της Βόρειας Εύβοιας εξ αιτίας της καταστροφής, αλλά έχουν και της Κεντρικής Εύβοιας, εξ αιτίας μιας άλλης καταστροφής η οποία τους άφησε χωρίς γήπεδα και χωρίς τα πράγματά τους.
Μία λοιπόν είναι η ουσία κύριοι. Το οικονομικό.
Ο λαός λέει πως "της κοντής της φταίει το μαλλί"!!
Τι να της κάνεις μεγάλε τις συγκεντρώσεις και τις συζητήσεις και τον διάλογο;
Λεφτά θέλουν όλες οι ομάδες, αφού η πανδημία και οι θεομηνίες, έκλεισαν την κάνουλα των χορηγιών και άδειασαν και τις τσέπες των..... παραγόντων.
Δεν φταίει ο ένας όμιλος, ούτε ο αριθμός των ομάδων.
Φταίει το ότι η ΕΠΣΕ πάει προς λάθος κατεύθυνση.
Τα παπαγαλάκια σου μεγάλε, διαφημίζουν πως η ΟΥΕΦΑ, η ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ, οι φορείς κλπ πίνουν νερό στο όνομά σου και λένε ΝΑΙ σε ότι τους πεις. Σωστό ή λάθος;
Οι 16 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας αν θα πάρουν από 5.000 ευρώ η κάθε μία, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.
Αυτό είναι πανεύκολο να γίνει. ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ, ΕΠΟ, ΕΠΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ φτάνουν για να βοηθήσουν και να συγκεντρωθούν 100.000 ευρώ.
Το ξαναγράφουμε. Ευκολάκι είναι αν το προσπαθήσετε.
Η χθεσινή συνάντηση κύριοι έγινε για φωτογραφίες και για να λέει ο μεγάλος πως συζητάει με τα σωματεία.
Λοιπόν τα λεφτά είναι το θέμα κύριοι και μπορείτε να τα βρείτε.
Αν λύσετε το οικονομικό των ομάδων δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Φροντίστε αυτό και για τα άλλα, ξέρουν καλά τι θα κάνουν οι παράγοντες.
Στο κάτω κάτω, πολλοί από αυτούς ρίχνουν χρήμα για μεταγραφές ή έχουν ξεκαθαρίσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν θα σκορπίσουν χρήμα, αφού το ποδόσφαιρο είναι ερασιτεχνικό.
Λοιπόν, υπάρχει η προκήρυξη του πρωταθλήματος του 2020 - 2021 η οποία καθορίζει το πως θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της περιόδου 2021 - 2022 και αυτό για ν΄ αλλάξει πρέπει να προχωρήσει σε τροποποίηση η ΓΣ της ΕΠΟ, το ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ και δεν ξέρουμε αν πρώτα πρέπει να βγάλει και καμιά ΚΥΑ ο Αυγενάκης!!!
Αυτά τα ξέρατε.
Τελευταίο.
Η διοίκηση της ΕΠΣ Εύβοιας πρέπει να μπορεί να παίρνει αποφάσεις και όχι ακόμη και για να πάει στην τουαλέτα να ζητάει την άδεια της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ.