Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, να είσθε καλά στην υγεία σας και να προσέχετε πάρα πολύ. Δεν κυκλοφορεί μόνο ο κορονοϊός, δεν κυκλοφορούν μόνο αυτοί που καίνε τα δάση μας και όχι μόνο. Κυκλοφορούν και οι ψωνισμένοι, οι νεόπλουτοι και οι τύποι που έχουν ως συνήθεια, αλλά και επάγγελμα, το να κόβουν και να ράβουν, ανάλογα με το τι τους εξυπηρετεί.
Τα ψέματα φαίνεται .....πως τελείωσαν και άρχισαν "οι πληρωμές" από Θεό και ανθρώπους. Θυμάμαι την γιαγιά μου που έλεγε πως "όπως στρώνεις κοιμάσαι" και τον παππού μου να λέει πως "θα θερίσεις ότι έσπειρες".

- Είναι τραγικό, αλλά είμαστε σίγουροι πως κάποιοι, μετά την ανακοίνωση Στούπα, θα έφτασαν να λένε, καλύτερα να μην τελείωνε το θέμα με τις φωτιές!!! Κάτι πάντως δεν ξέρουν ή δεν κατάλαβαν. Έρχονται κι άλλα μαντάτα, αφού επέλεξαν τον δρόμο της συκοφαντίας και των απειλών.

- Εμείς παρακολουθούμε τις κινήσεις τους και τους περιμένουμε. Να ξέρουν πάντως πως μπορεί η ειδικότητά τους είναι η ρουφιανιά, οι κωλοτούμπες και η αχαριστία, αλλά υπάρχει και η τιμωρία.

- Πάρε, πάρε, πάρε. Όλα τζάμπα, όλα 20 ευρώ!!!!! Τι έγινε; Γιατί τόσο φτηνά; Οι κύριοι μπορεί να έχουν ακριβά γούστα, αλλά όταν όλοι τους γυρίζουν την πλάτη, έβαλαν το εμπόρευμα στον πάγκο. Όχι στον πάγκο της λαϊκής, αλλά στον πάγκο του διαδικτύου.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα ξέρει πως εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπες. Είμαστε σταθερά στον ίδιο πολιτικό χώρο και φυσικά στηρίζουμε φίλες και φίλους που είναι στο ψηφοδέλτιο της δημάρχου. Μετά τα Χριστούγεννα, για μας αρχίζει η προεκλογική περίοδος και θα δούμε τις θέσεις όλων αυτών που ξαφνικά αγάπησαν την δήμαρχο.