Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Τελειώσαμε και με την κηδεία του τέως και τώρα θα πρέπει να δούμε τι άλλο θα συμβεί για να γεμίσει το πρόγραμμα στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Λέτε να επιστρέψουν πάλι στο καλάθι του νοικοκυριού; Λέτε να βλέπουμε από το πρωί μέχρι....το βράδυ, τον Ερντογάν;

- Πάντως εμείς εδώ στην Εύβοια έχουμε τα δικά μας, οπότε όλα καλά. Εμείς έχουμε τον Αναγνωστάκη ο οποίος το 2019 δήλωνε πως δεν ήθελε χρίσμα και έλεγε πως δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα μας λέει πως ο ίδιος θέλει να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, αλλά θα περιμένει ν'  αποφασίσουν τα κομματικά όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

- Από την άλλη έχουμε τον κ. Μαρκόπουλο να θέλει κι αυτός να γίνει Περιφερειάρχης, αλλά αυτός δεν θέλει ν' ακούει για κόμματα. Κύριε Μαρκόπουλε ποιός σας είπε πως τα κόμματα θέλουν ν' ακούνε για σας;;;;

- Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να μας λέει καλημέρα και αυτό το έχουμε γράψει πολλές φορές. Να έχουν την δύναμη όμως κάποιοι να βγαίνουν και να ζητούν συγνώμη, όταν κάνουν ότι κάνουν σε βάρος άλλων και όχι να γίνονται κότες και να μπαίνουν στο κοτέτσι τους.

- Εμείς δεν αλλάζουμε. Συνεχίζουμε όπως ακριβώς όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί που κρατάνε μούτρα επειδή κάποιος τους είπε κάτι ή επειδή δεν κάνουμε αυτά που θέλουν, ας είναι καλά κι ας κρατήσουν αποστάσεις από εμάς.