Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να ξεκινήσουμε σήμερα με το θέμα των Εθνικών εκλογών. Θα διεξαχθούν πιθανότατα τον Απρίλιο και μέχρι τότε στην ημερήσια διάταξη θα έχουμε καθημερινά τα ψέματα του Τσίπρα και τον κόσμο να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον....πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

- Ούτε μια δημοσκόπηση δεν μειώνει τα ποσοστά της ΝΔ και δεν είναι τυχαίο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει στην δημοσιότητα τις δημοσκοπήσεις που κάνουν φιλικές σ' αυτόν εταιρείες, αφού κι αυτές δείχνουν μη αναστρέψιμη διαφορά.

- Ξαναχτύπησε στο fb ο Δημήτρης Αναγνωστάκης μετά από τα όσα ειπώθηκαν παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Βόρεια Εύβοια. Ο κ. Αναγνωστάκης δεν μπόρεσε να γράψει σε αυτή την ανακοίνωση τις θέσεις των δημάρχων της περιοχής και μάλιστα προσπαθεί να εμφανισθεί ως εκπρόσωπος των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας!!!!!

- Κύριε Αναγνωστάκη ήσασταν στην κυβερνητική μηχανή του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό πραγματικά δεν το ξεχνάει ο λαός. Κάηκαν περισσότεροι από 100 άνθρωποι, διαλύθηκαν οικογένειες και δεν κάνατε τίποτα απολύτως. Η σημερινή κυβέρνηση είναι δίπλα στους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας, ενώ εσείς είσθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ του ψέματος.

- Η κυβέρνηση της ΝΔ φρόντισε ώστε να μην έχουν λόγο οι μπαχαλακηδες σε δήμους και περιφέρειες και δίνει το δικαίωμα στις Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές να αποφασίζουν για τον τόπο τους.

- Επειδή εμείς δεν κρυβόμαστε και δεν παριστάνουμε τους ανεξάρτητους, αλλά γράφουμε την άποψή μας, φυσικά και δεν δεχόμαστε για κανέναν λόγο να παριστάνουν κάποιοι τον φίλο της παράταξης και προσωπικά του Φάνη Σπανού, τον φίλο της παράταξης και προσωπικά της Έλενας Βάκα και την ίδια ώρα να συμφωνούν με τους υβριστές και μηδενιστές του έργου των δύο αυτοδιοικητικών.