Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να προσέχετε την υγεία σας γιατί δεν ξέρουμε από που μας έρχεται με όλες αυτές τις ιώσεις. Τελικά αυτοί που έλεγαν πως αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, δεν ήταν χθες στο στάδιο της Χαλκίδας και παρά τα όσα έλεγαν, ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ δεν... έχασε, αφού το 1-1 του έδωσε και 1 βαθμό. 

- Έχουμε δει πολλά στην ζωή μας, αλλά φαίνεται πως δεν τα είδαμε όλα. Θα περιμένουμε να δούμε που θα το πάνε και θα επανέλθουμε. Επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε βιαστικές κινήσεις και δεν θέλουμε να μην αφήνουμε περιθώρια στους άλλους για να κάνουν διορθωτικές κινήσεις και να ζητήσουν συγνώμη, τους πληροφορουμε πως ο χρόνος τελειώνει και τελειώνει και η υπομονή μας.

- Εμείς σεβόμαστε την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Ελένη Αϊδίνη και βλέπουμε την προσπάθεια που κάνει. Τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν. Εμείς δεν κάνουμε υποδείξεις σε κανέναν και κανένας δεν έχει υποχρέωση να ακούει και να συμφωνεί με τις απόψεις μας. Εμείς γράφουμε τις απόψεις μας κι όποιος θέλει τις δίνει σημασία. 

- Κύριε Γιώργο, η βλακεία κάποιων έχει χτυπήσει κόκκινο και μάλλον πρέπει να τραβήξεις τα λουριά σε πολλούς δήθεν που έχεις δίπλα σου. Εμείς οφείλαμε να σας ενημερώσουμε και κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός.

- Τι θα γίνει τελικά με τις υποψηφιότητες στον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων; Θα είναι τελικά 3 οι υποψηφιότητες ή 4;  Οι σίγουρες υποψηφιότητες πάντως είναι αυτή του δημάρχου κυρίου Ψαθά, αυτή του τέως δημάρχου κυρίου Μπουροδήμου και αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης.

- Το μεγάλο ενδιαφέρον των αρμόδιων για την ασφάλεια στις μετακινήσεις μαθητών έχει εξαντληθεί σε μερικά τηλεφωνήματα και κάποιες κουβεντούλες.  Εμείς πάντως θα προχωρήσουμε γιατί δώσαμε τον λόγο μας. Ας το ξανασκεφτούν αυτοί οι οποίοι φροντίζουν για δημόσιες σχέσεις σε βάρος παιδιών.