Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

....... μικρά, μικρά

 - Αδέρφια μου αλήτες πουλιά, τραγουδούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος, αλλά όπως όλα δείχνουν, απέμειναν μόνο τα πουλιά να κελαϊδουν αφού ούτε καν γνήσιοι αλήτες δεν υπάρχουν στην εποχή μας. Γίναμε όλοι δήθεν και στην πιάτσα τον πρώτο λόγο τον έχει το ψέμα και.... η υποκρισία.

- Γιατί ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ καταλήγει πάντα σε αυτό που λέμε "μία από τα ίδια";;;; Γιατί απλά κανείς δεν τόλμησε μέχρι σήμερα να σπάσει αυγά. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει για το θέμα αυτό η σημερινή διοίκηση, αλλά δεν βλέπουμε να θελήσει να αποδώσει ευθύνες σε αυτούς που ανήκουν.

- Το "δεν χρωστάμε σε κανέναν" δεν ισχύει τελικά για την προηγούμενη διοίκηση και το χειρότερο είναι, πως ενώ μιλούσαν για διαφάνεια και νομιμότητα όλα ήταν βουτηγμένα στην αδιαφάνεια και τις μη νόμιμες διαδικασίες.

- Ούτε το 50% των εσόδων και των εξόδων του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, δεν πέρασε από τον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας. Αυτό και μόνο φτάνει για να αμφισβητήσει ο καθένας τα πάντα. Χιλιάδες ευρώ πήγαιναν και ερχόταν από χέρι σε χέρι και στο τέλος την πλήρωσε η ομάδα.