Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Φτάσαμε στα μισά και αυτής της εβδομάδας και ούτε που το καταλάβαμε. Αρχίσαμε και ανησυχούμε για όλα αυτά που ακούμε για την κυβέρνηση, την Περιφέρεια και για τον Δήμο Χαλκιδέων. Τόσο μίσος, τόση εμπάθεια, τόση κακία και δεν ξέρουμε τι άλλο δεν το περιμέναμε. Γράψαμε πολλές φορές πως υπάρχει και Θεός, αλλά κάποιοι παρά τα όσα πέρασαν ....στην ζωή τους, μυαλό δεν έβαλαν και προκαλούν. 

- Αρέσει δεν αρέσει ψευτόμαγκες, αυτή η κυβέρνηση φροντίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες και όχι τους μπαχαλακηδες και τους εργατοπατέρες. Το αποτέλεσμα θα το δείτε στις εκλογές και θα πάρετε ένα απλό μήνυμα. Οι Έλληνες πολίτες διαθέτουν μνήμη και δεν θα τους ξεγελάσει κανείς.

- Τον Αλέξη δεν τον πιστεύει κανείς, γιατί ξέχασε τα δικά του ψέματα. Το που θα ήταν η Ελλάδα αν κυβερνούσε ο ίδιος, την περίοδο της πανδημίας, της οικονομικής κρίσης και των φυσικών καταστροφών, το ξέρουν όλοι και το λένε.

- Ποιος μπορεί να πεισθεί από έναν άνθρωπο ο οποίος έλεγε τα χειρότερα για τον γιατρό και τώρα προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να τον ψηφίσουμε για Περιφερειάρχη, μόνο και μόνο επειδή ο ίδιος θέλει να εκδικηθεί τον Φάνη επειδή δεν του τα ακούμπησε;

- Ποιος μπορεί να πεισθεί, από έναν εμπαθή ο οποίος θέλει να κατευθύνει εκεί που θέλει τον κάθε υποψήφιο δήμαρχο ο οποίος έχασε πανηγυρικά από την κυρία Βάκα στις εκλογές του 2019 και κατηγορεί τους δημότες, επειδή δεν ψήφισαν τους υποψηφίους δημάρχους τους οποίους στήριζαν γνωστοί προμηθευτές και χορηγοί του.

- Στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2023 οι πολιτικές φαπες που θα τρώει θα είναι πολλές και δυνατές και να μην ξεχνάει πως υπάρχει και Θεός.