Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Από απόσταση σήμερα, αφού κάποιοι λόγοι μας οδήγησαν στην Αθήνα. 
Παντως χθες Παρασκευή ένα τηλεφώνημα μας γέμισε χαρά, αφού είχε να κάνει με τ' αποτέλεσματα των εξετάσεων για το Proficiency Cambridge, που είχε δώσει η κόρη μας η.... Κερασία. 
Η κούκλα μας πέρασε πάνω από τον πήχη και "σ' αυτό το άθλημα" και μπράβο της. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον κ. Γιώργο Μπαϊζάνο ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου ILearn Ξένες Γλώσσες/Πληροφορική στο Βασιλικό και τους συνεργάτες του, γιατί πραγματικά προσπαθούν για τα παιδιά μας.
Πρέπει να έχουμε συμπληρώσει μια δεκαετία από την ώρα που πήγε η Στέλλα στο φροντιστήριο του κυρίου Μπαϊζάνου και πήρε κι αυτή το proficiency, τώρα το πήρε και η Κερασία και συνεχίζουμε με την Μαρία μας η οποία την Άνοιξη θα δώσει για lower .
Σήμερα η Κερασία θα βρεθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά με τον προπονητή της στο στίβο κύριο Κώστα Τριανταφύλλου και θα επιχειρήσει να περάσει πάνω από τον πήχη του άλματος ύψους που είναι και το αγώνισμά της. Φορώντας την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Νεάπολης Χαλκίδας η Κερασία θα αγωνιστεί με στόχο να ξεπεράσει το 1,58 και να πάει πανέτοιμη στους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ τον Φεβρουάριο.
Όπως κάθε γονιός έτσι κι εμείς είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού η Στέλλα ως βοηθός διαιτητή θα παίξει σε έναν αγώνα γυναικών και σε δύο αγώνες πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, η Κερασία θα είναι στην ημερίδα στίβου στον Άγιο Κοσμά και η μικρή μας Μαρία σε πάρτι φίλης της στο Αφράτι!!!!!!
Σήμερα η "καλημέρα" αφιερωμένη στις κούκλες μας και τις ευχαριστούμε για όλα.