Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Δραστηριότητα της Δημάρχου Χαλκιδέων από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Σε εκδηλώσεις Συλλόγων και Φορέων παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι, από την Πέμπτη 23 έως και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023. 
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, η Δήμαρχος παρευρέθηκε στο Αποκριάτικο γλέντι στην Κοινότητα των Φύλλων και στη συνέχεια στην εκδήλωση κοπής πίτας του.... Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας. 
Επιπλέον, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΟΛΝΕ και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας και περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους κατά τη «Λευκή Νύχτα» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας. 
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 παρευρέθηκε στην εκδήλωση βραβείων του Α.Σ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, στους Αποκριάτικους χορούς της ΑΕΚ Χαλκίδας, του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Αναξαγόρας» Ν. Λαμψάκου και του Επιμορφωτικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσιάς, καθώς και στην εκδήλωση κοπής πίτας του Ομίλου Πετοσφαίρισης Χαλκίδας.
Τέλος, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 παρευρέθηκε στους Αποκριάτικους χορούς της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Χαλκίδας – Α.Ε Ληλαντίου και του Επιμορφωτικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικού.