Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

...... σουτάκια

 
- Το Σαββατοκύριακο, πρώτα ο Θεός θα έχουμε αγώνες για τα πρωταθλήματα της Εύβοιας. Οι ομάδες που είναι κοντά ή μέσα στην ζώνη υποβιβασμού έχουν δύσκολο έργο αυτό το Σαββατοκύριακο. Όποια από τις 5 ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα κερδίσει, θα.... πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

- Ο ΝΗΛΕΑΣ θα υποδεχθεί την Μακρυκάπα και σίγουρα δεν είναι εύκολο να κερδίσει. Σίγουρα όμως ξέρουν στο Νεοχώρι πως δεν έχουν πολλά περιθώρια και θα προσπαθήσουν.

- Τα Αλάτσατα πάνε στα Ψαχνά τα οποία θέλουν να σιγουρέψουν την παραμονή και θα διεκδικήσουν την νίκη. Τα Αλάτσατα αν δεν πάρουν κάτι από αυτόν τον αγώνα δύσκολα θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

- Η Ερέτρια του Δημήτρη Ακριτίδη πάει στην Δροσιά του Γιώργου Λάμπρου. Η Ερέτρια ψάχνει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ η Δροσιά από την αρχή του πρωταθλήματος έδειξε πως δεν θα έχει πρόβλημα. Πάντως μετά τον αγώνα και αφού είναι και Σαββατόβραδο μπορεί να έχουμε ραντεβού στο ρεμπετάδικο, αλλά ο Γιώργος Λάμπρου, λέει πως ο Δημήτρης Ακριτίδης δεν ξενυχτάει. Μόλις τελειώσει το φαγητό αρχίζει να λέει πως πρέπει να φύγει!!!!!! Κύριε Λάμπρου, ο κύριος Ακριτίδης όταν είναι χαρούμενος μπορεί και να ξενυχτήσει.

- Το Αυλωνάρι θα υποδεχθεί τον Ταμυναϊκό και με νίκη μπορεί να αρχίσει να έχει μια άνεση. Για να δούμε όμως αν ο Ταμυναϊκός θα είναι αδιάφορος

- Τα Λουκίσια πήραν βαθμολογική ανάσα, αλλά τώρα θα υποδεχθούν τον Σταυρό ο οποίος θα πάει για την νίκη στα Λουκίσια. Αν τα Λουκίσια κερδίσουν θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε μεγάλο ποσοστό.