Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

..... σφηνάκια

 - Τα έχουμε δει όλα ή θα δούμε κι άλλα στο μέλλον; Είδαμε παρουσιάστριες και παρουσιαστές μαυροντυμένους, αφού ήθελαν να δείξουν πως πενθούν!!!! Περισσότερο τραγικοί και από την τραγωδία, αυτοί που είχαν την έμπνευση. Κυρίες και κύριοι επειδή σας ξέρουμε καλά, δεν έπρεπε να δεχτείτε να φορέσετε τα μαύρα. Αν ήταν και επιθυμία σας, τότε αύριο να φορέσετε και μαύρη μαντήλα και να ανάψετε και κεράκια στο στούντιο και φυσικά να βγείτε χωρίς μακιγιάζ και χωρίς να περάσετε από το κομμωτήριο που....έχετε στο στούντιο.

- Αλήθεια τι έγιναν τα σοβαρά θέματα για τα οποία μας μιλούσατε τόσο καιρό; Δωρεάν υλικό έχετε τώρα για τις εκπομπές σας και πήρατε και ειδικότητα σιδηροδρομικού!!!!! Είσθε εσείς που πολύ σύντομα θα ξεχάσετε και αυτό το θέμα, αφού δεν θα πουλάει πλέον. Θα ξεχάσετε τα όσα λέτε σήμερα και θα επιστρέψετε και πάλι στα θέματα που όλοι ξέρουμε.

- Αλήθεια δεν έχετε καταλάβει πως πλέον δεν υπάρχουν τηλεθεατές; Στα πατώματα έχουν πέσει τα ποσοστά των εκπομπών σας, αλλά δεν το λέτε. Πιάσατε πατω κυρίες και κύριοι της τηλεόρασης κι αν βρείτε την δύναμη κάντε μια εκπομπή για τα ποσοστά τηλεθέασης?