Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

....... μικρά, μικρά

 - Μπορεί κάποιοι να λένε διάφορα εναντίον της διοίκησης του κυρίου Βασίλη Καρλατήρα, στον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, αλλά τους αρέσει δεν τους αρέσει, εκείνη η διοίκηση είχε πετύχει τους στόχους της. Πρώτος στόχος ήταν η νομιμοποιήσει του Σωματείου και η οργάνωσή του σε όλα τα επίπεδα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν υπήρχε πουθενά και ή διοίκηση Καρλατήρα τον έφερε σε σημείο που να είναι νόμιμο σωματείο και σήμερα σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή να έχει βάλει στο ταμείο του περίπου 13.000 ευρώ, από το ....κράτος, αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι και στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!!!

- Ο δεύτερος στόχος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επειδή και γι' αυτό το θέμα ακούμε διάφορα, να το κλείσουμε με δύο λόγια. Η διοίκηση Καρλατήρα κατέκτησε το πρωτάθλημα και το ξέρουν και οι πέτρες. Να θυμίσουμε πως υπήρχαν Χαλκιδάρες οι οποίοι πριν από τον αγώνα με την Μακρυκάπα, είχαν κυκλοφορήσει στην πιάτσα, πως η διοίκηση Καρλατήρα δεν ήθελε το πρωτάθλημα και θα έδινε τον αγώνα στην Μακρυκάπα!!!!!!! Κάποιοι από αυτούς είναι και σήμερα παρατρεχάμενοι.

- Τρίτος στόχος η άνοδος στην Γ' Εθνική μέσα από μπαράζ. Η διοίκηση Καρλατήρα τον πέτυχε και αυτόν τον στόχο με τον τρόπο της και έδωσε την απάντηση σε όλους.

- Για να γράφουμε όλη την αλήθεια, έναν μόνο στόχο δεν πέτυχε η διοίκηση Καρλατήρα. Ενώ στην αρχή είχε καταφέρει και έβαλε στο περιθώριο όλους τους παρατρεχάμενους και είχε κλείσει τις πόρτες και τα παράθυρα των διαρροών, αργότερα αυτό δεν θέλησε να το συνεχίσει και εμφανίσθηκαν και πάλι αυτοί που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.