Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Την καλημέρα και στην κυρία προεδρίνα η οποία μάλλον είναι απρόβλεπτη και έχει καταφέρει σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να αλλάξει απόψεις για πρόσωπα και καταστάσεις. Αναφερόμαστε στην πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την κυρία Φραντζεσκάκη η οποία διαχώρισε την θέση της από την τότε Διοίκηση Αυλωνίτη και προχώρησε τις......διαδικασίες ώστε να αναλάβει η ίδια την ομάδα.

- Όλα αυτά έγιναν και ανέλαβε να διοικήσει την ομάδα και δήλωσε την ώρα που ανέλαβε, πως η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Σήμερα η πρόεδρος δίνοντας συνέντευξη στο "Δυνατά & Αθλητικά" λέει πως κουμάντο κάνουν αυτοί που πληρώνουν!!!!!!

- Αγαπητή κυρία Φραντζεσκάκη, ειλικρινά μας ξαφνιάσατε. Δεν περιμέναμε μια τέτοια δήλωση. Ας το αναλύσουμε λίγο για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάνει κάποιος άλλος κουμάντο;

- Συμμετέχουν στην διοίκηση άνθρωποι τους οποίους επιλέξατε εσείς και ο κ. Ταρνανάς. Εσείς δηλαδή που βάλατε λεφτά. Αν κάνατε λάθος επιλογές δεν σας φταίει κανείς. Εσείς επιλέξατε Γενικό Αρχηγό, εσείς επιλέξατε προπονητή, εσείς τα πάντα. Ποιοί λοιπόν ήταν αυτοί που ήθελαν να κάνουν κουμάντο;

- Είπατε για λάθος μεταγραφές τον Ιανουάριο και την ίδια στιγμή είπατε ευχαριστώ στον κύριο Θανάση Παλαιολόγο. Ποιός έκανε τις μεταγραφές του Ιανουαρίου; Ο κ. Ζουρούδης επέστρεψε στην ομάδα επειδή η δική σας διοίκηση το αποφάσισε και ο κ. Παλαιολόγος είναι  στην θεση που είναι γιατί του το ζήτησαν αυτοί που πληρώνουν. Κάνουμε κάποιο λάθος;

- Ποιός έφερε τον αντικαταστάτη του κυρίου Ζουρούδη; Αυτοί που πληρώνουν ή αυτοί που πληρώνονται; Κυρία Φραντζεσκάκη τις απόψεις μας τις ξέρετε. Να ξέρετε όμως πως εμείς δεν χρειαζόμαστε την βοήθεια κανενός μέλους του ΔΣ ή κάποιου εξωδιοικητικου για να έχουμε ενημέρωση. Γνωρίζουν και οι πέτρες πως μαθαίνουμε τα πάντα ή τέλος πάντων αυτά που θέλουμε να μάθουμε.

- Ο κ. Παλαιολόγος κλήθηκε να βοηθήσει και ανταποκρίθηκε. Είναι άδικο να του ρίχνουμε ευθύνες με το να λέμε πως ήταν λάθος οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ο κ. Παλαιολόγος δεν μιλάει, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως στο ταμείο για μεταγραφές δεν υπήρχε ούτε ευρώ!!!!

- Εμείς είμαστε αυτοί που κατηγόρησαν την διοίκηση Καρλατήρα, όταν απομάκρυνε τον κύριο Τοκπασίδη για να πάρει τον κύριο Λύκο και στην συνέχεια τον κύριο Ζουρούδη. Είμαστε αυτοί που ζητούσαν επίμονα την παραίτηση του κυρίου Καρλατήρα, επειδή δεν έκανε κουμάντο αυτός ως πρόεδρος, αλλά αυτός που πλήρωνε, όπως λέτε κι εσείς.

- Αγαπητή προεδρίνα, κυρία Φραντζεσκάκη, αυτός που πληρώνει, θα πρέπει να έχει συνεργάτες οι οποίοι θα υλοποιούν ένα σχέδιο, έναν προγραμματισμό και θα γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Καλή σας μέρα.