Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να έχετε την υγεία σας, αλλά να μην ξεχνάτε ποτέ πως είμαστε Έλληνες. Σε λίγες μέρες να φροντίσουμε ώστε να έχουμε την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μας και καλό θα ήταν να την έχουμε εκεί όλο τον χρόνο. Ας κρατήσουμε σε απόσταση αυτούς που θέλουν σε δεύτερη μοίρα την πατρίδα και ....την θρησκεία μας.

- Ας μας πούνε ρατσιστές, ας μας χαρακτηρίσουν όπως θέλουν οι δήθεν προοδευτικοί τύπου Αλέξη Τσίπρα. Πάνω απ΄ όλα η πατρίδα μας, πάνω απ΄ όλα η θρησκεία μας. Σεβόμαστε τους ανθρώπους, σεβόμαστε την θρησκεία τους, αλλά θα πρέπει αυτοί να σεβαστούν τους Έλληνες και την πίστη τους, γιατί είναι φιλοξενούμενοι και όχι κατακτητές.  

- Αυτοί οι οποίοι θέλουν να κυβερνούν την Ελλάδα, θα πρέπει να έχουν ξεκάθαρες θέσεις και να υπηρετούν τους Έλληνες και τις διαχρονικές τους αξίες και όχι για να παριστάνουν τους προοδευτικούς να έχουν σε αμφισβήτηση, την πίστη μας, την οικογένεια και την πατρίδα.

- Ας το τελειώσουμε αυτό το θέμα. Δεν μπορεί την μια κάποιος να δηλώνει άθεος και την άλλη να πηγαίνει στις εκκλησίες και στα μοναστήρια, να κάνει τον Σταυρό του και να κάνει και την προσευχή του. Προσβάλλει τους Έλληνες, προσβάλλει την θρησκεία τους. 

- Ψηλά λοιπόν την Ελληνική Σημαία, ψηλά την πίστη μας. Και κάτι ακόμη. Οι πραγματικοί  Έλληνες πολίτες δεν θα φύγουν από την Ελλάδα για να πάνε σε μια άλλη χώρα σε καιρό πολέμου. Θα μείνουν εδώ και θα πολεμήσουν για την πατρίδα τους. Αυτοί που θα φύγουν είναι αυτοί που δεν πίστεψαν ποτέ πως πρέπει να πολεμάς για την πατρίδα.

- Προσοχή λοιπόν σε αυτούς που θέλουν να κλέψουν την ψήφο σου. Προσοχή στους άθεους και σε αυτούς που βάζουν πάνω από τους Έλληνες, τους λαθρομετανάστες.