Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, να προσέχετε την υγεία σας και να πούμε και χρόνια πολλά αφού αύριο έχουμε διπλή γιορτή. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Εθνική μας Επέτειος. Χρόνια Πολλά λοιπόν και στους εορτάζοντες και δεν είναι και λίγοι. Ιδιαίτερα να στείλουμε τις ευχές μας στον Βαγγέλη τον οποίο γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του..... '90 και από τότε δεν έχουμε συναντηθεί ούτε για καφέ. Χρόνια σου πολλά Βαγγέλη.

- Θα μας τρελάνουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι. Εκπροσωπούν λένε τους κατοίκους του Ληλαντίου. Συγνώμη αλλά εμείς είμαστε μόνιμοι κάτοικοι Ληλαντίου και δεν δώσαμε σε καμια επιτροπή καμία εξουσιοδότηση. Γιατί λοιπόν λένε πως μας εκπροσωπούν;

- Είναι μία μικρή, πολύ μικρή μειοψηφία η οποία όσες φορές συμμετείχε σε εκλογές για τον Δήμο και την Περιφέρεια οι κάτοικοι του Ληλαντίου της γύρισαν την πλάτη. Το ίδιο θα συμβεί και στις επόμενες και τις μεθεπόμενες εκλογές και όποτε θα πηγαίνουμε στις κάλπες.

- Αφού οι κυρίες και οι κύριοι αυτοί θέλουν νομιμότητα και να επανέλθει η περιοχή γύρω από τον Λήλα, να μας πούνε αν τελικά η εισήγησή τους είναι να γκρεμιστούν όλα τα αυθαίρετα της περιοχής, άσχετα αν με ρουσφέτια κάποιοι τα νομιμοποίησαν. Θέλουν κάτι τέτοιο; Το δικό της σπίτι χτίστηκε νόμιμα σε οικόπεδο όπου επιτρεπόταν να χτίσει κάποιος;

- Ελάτε επαναστάτες του γλυκού νερού. Τώρα που γιορτάζουμε τον ξεσηκωμό των Ελλήνων, να γιορτάσουμε και τον ξεσηκωμό κάποιων κατοίκων του Ληλαντίου, οι οποίοι με ρουσφέτια και φωτογραφικούς νόμους γλίτωσαν το αυθαίρετό τους και τώρα θέλουν το γκρέμισμα άλλων αυθαίρετων για να μεγαλώσει ο Λήλας.