Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες. 
Μεγάλη και διπλή γιορτή έχουμε την 25η Μαρτίου και καλό θα ήταν αύριο όλοι να πάμε στην εκκλησία και να μην ξεχάσουμε να βάλουμε στο μπαλκόνι μας την Ελληνική Σημαία.
Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και ο ξεσηκωμός των Ελλήνων ενάντια στους Τούρκους είναι δύο γεγονότα που πάντα θα τα έχουν στο μυαλό τους οι Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Η Ελλάδα μας δεν κινδυνεύει από κανέναν εξωτερικό εχθρό. Κανείς δεν θα επιχειρήσει να προχωρήσει σε πόλεμο με την.... Ελλάδα, γιατί όλοι ξέρουν τους Έλληνες και την πίστη τους στον Θεό και την πατρίδα.
Κανείς δεν ήρθε στην Ελλάδα και δεν φιλοξενήθηκε, άσχετα αν ήρθε ως τουρίστας, ως μετανάστης ή ως κυνηγημένος από την χώρα του.
Η Ελλαδα ίσως κινδυνεύει από εκείνους τους Έλληνες οι οποίοι έχουν μία αδυναμία σε αλλόθρησκους και λένε πως εμείς πρέπει να σεβαστούμε την δική τους θρησκεία και "να βγάλουμε" την εικόνα της Θεοτόκου από τα σχολεία και γενικά από τα δημόσια κτήρια.
Αλήθεια μήπως πρέπει να φύγουν οι Έλληνες από την χώρα τους για να μην ενοχλούν τους αλλόθρησκους;
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν υπήρξε ποτέ ρατσιστής και δεν θα γίνει τώρα στα γεράματα. Δεν μπορεί όμως να ακούει και τους μπορδολόγους της πολιτικής, οι οποίοι έχουν κάνει περιουσίες με το θέμα των μεταναστών.
Είμαστε και παραμένουμε Έλληνες, είμαστε και παραμένουμε Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΑ