Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Μαρινάκης: «Ψεύδεται ο Μπαλτάκος»

 
Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, απάντησε σε προγενέστερη, αποψινή (20/3) δήλωση του Παναγιώτη Μπαλτάκου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργανώτριας αρχής. 
Στην απάντησή του ο πρόεδρος του συνεταιρισμού διαψεύδει τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ως προς τη δήλωση τού τελευταίου ότι ουδέποτε απειλήθηκε από παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά:
«Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω. Όχι ότι δεν το περιμέναμε από ανθρώπους σαν τον.... Μπαλτάκο...
Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος από το φόβο του.
Μόνο που πέρα από τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του.
Και ζήτησε εκτός από εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και από εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.
Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα από το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη»