Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έχουμε ακόμη 12 μέρες και την σημερινή για να φτάσουμε στην Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, οπότε και θα γράψουμε την τελευταία ΚΑΛΗΜΕΡΑ ως apopsignomi. Μέχρι τότε θα γράφουμε τις απόψεις μας και θα σχολιάζουμε με τον δικό μας τρόπο. Ανοίξαμε το θέμα για τα μαγαζάκια στον αθλητισμό και κανείς δεν.... βρέθηκε να μας διαψεύσει, γιατί όλοι ξέρουν πως γράφουμε αλήθειες και πως για όλα υπάρχουν αποδείξεις.

- Στα μουλωχτά ο καθένας μπορεί να λέει διάφορα εναντίον μας, αλλά ποτέ δεν θα τα πούνε αυτά δημόσια, γιατί ξέρουν πως δεν λένε αλήθειες και πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους και τίποτα άλλο. Τους περιμένουμε σε δημόσιο διάλογο, γιατί αλλιώς είναι απλά συκοφάντες και ως τέτοιους θα τους αντιμετωπίσουμε.

- Τώρα στην επικαιρότητα είναι οι αγρότες, οι φοιτητές και το νομοσχέδιο για τους ομόφυλους.  Σύντομα θα κλείσουν και αυτά τα θέματα, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο, από το 1974 μέχρι σήμερα. Θα πρέπει όμως να προσέχουμε όλοι και να μην οδηγούμε στα άκρα την συμπεριφορά μας, γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει και γιατί απλά, βρίσκουν ευκαιρία οι ακραίοι και κάνουν το παιχνίδι τους.

- Τελικά πολύ παραμύθι πέφτει στον χώρο της προσφοράς και του εθελοντισμού. Είχαμε πολλές αποκαλύψεις τα τελευταία χρόνια, για δήθεν ιδρύματα, δήθεν εθελοντές, δήθεν γενικώς. Τώρα έχουμε τον άνθρωπο ο οποίος μαγείρευε για τους μη έχοντες εθελοντικά και μαθαίνουμε πως ο κόσμος έστελνε τρόφιμα, έστελνε χρήματα και ο άνθρωπος αυτός το είχε ρίξει στον τζόγο και πουλούσε τα τρόφιμα!!!!!

- έχουμε κι εδώ στην Εύβοια "εθελοντές" και διάφορους συλλόγους οι οποίοι λειτουργούν και συγκεντρώνουν χρήματα, χωρίς κανείς να τους ελέγχει. Δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και όταν σκάει το σκάνδαλο, όλοι πέφτουμε από τα σύννεφα.