Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

....φαπούλες

 - Κι εμείς θα θέλαμε να αποκτήσουμε μια βίλα σε ένα οικόπεδο 400 στρεμμάτων, αλλά που να τα βρούμε τα λεφτά; Όταν είσαι φτωχαδάκι όμως, που θα βρεις τα χρήματα για να αποκτήσεις 400 στρέμματα οικόπεδο και να χτίσεις μέσα... σε αυτό όσες βίλες θέλεις; 

Ας μιλήσουμε ειλικρινά καθαρά και δημόσια. Διαβάσαμε πως η Δημοτική Κοινότητα Βασιλικού πήρε απόφαση για την έκταση της πρώην ΣΕΛΜΑΝ και είναι η εξής:
 «Σταθερή και πάγια θέση της Δημοτικής αρχής είναι ότι η περιοχή, στην οποία βρίσκεται το πρώην Σέλμαν, καθώς όλη η παραλιακή ακτογραμμή της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων, πρέπει να έχει τουριστικό χαρακτήρα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής».

- Συγνώμη αλλά τι αξία έχει αυτή η απόφαση, όταν αυτό το οικόπεδο και οι εγκαταστάσεις αποκτήθηκαν σε πλειστηριασμό από μία εταιρεία η οποία πλήρωσε περίπου 24.000.000 ευρώ; Πότε αυτά τα 400 στρέμματα είχαν τουριστικό χαρακτήρα;

- Η υπόθεση θυμίζει το οικόπεδο της ΔΑΡΙΝΓΚ για το οποίο ο Δήμος δεν ενδιαφέρθηκε όταν έβγαινε σε πλειστηριασμούς και όταν το πήρε η Τράπεζα τότε ξύπνησαν όλοι αυτοί οι οποίοι έκαναν τους καμπόσους και ήθελαν το οικόπεδο!!! Λυπούμαστε αλλά όποιος θέλει να κάνει κουμάντο σε ένα οικόπεδο, πρώτα πρέπει να το αποκτήσει. Μπορεί; Για να μην κοροϊδεύουμε κανέναν η περιοχή σε τίποτα δεν θυμίζει τουριστική περιοχή και ούτε ποτέ ασχολήθηκε κανείς σοβαρά.

- Λοιπόν θα επανέλθουμε στο θέμα και ας μην προσπαθούν όλοι να δημιουργήσουν εντυπώσεις με λόγια.