Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Η δική μας άποψη

 - Θα αναφερθούμε σε ένα θέμα, χωρίς λεπτομέρειες, γιατί δεν θέλουμε να ρίξουμε λάδι στην φωτιά κι επειδή θα πρέπει κάποια στιγμή όλες και όλοι να καταλάβουμε πως είμαστε άνθρωποι και θα πρέπει να λύνουμε τις όποιες διαφορές μας με διάλογο και ποτέ να μην φτάνουμε στα άκρα.
Αυτό που μας ενοχλεί πάρα πολύ, είναι το γεγονός που ακόμη κι εμείς που είμαστε στον χώρο της ενημέρωσης, δεν κάνουμε σωστά την δουλειά μας, γιατί ξεχνάμε πως υπάρχουν κανόνες.
Προέκυψε ένα θέμα με την διαιτητή κυρία Ελένη Κοτταρά και φαίνεται πως κάποιοι..... βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν κακία.
Όλοι ξέρουμε πως οι διαιτητές δεν δίνουν συνεντεύξεις, ούτε κάνουν δηλώσεις, χωρίς την άδεια της αρμόδιας αρχής.
Είναι άλλο μια ιδιωτική συζήτηση, άλλο κάποιο σχόλιο στο διαδίκτυο και άλλο συνέντευξη.
Η κυρία Κοτταρά, αγαπάει το ποδόσφαιρο, αγαπάει την διαιτησία και αισθάνθηκε αδικημένη, αλλά  έκανε αίτηση ώστε να πάει σε ΕΠΣ κοντά στον χώρο της εργασίας της.
Κάποιοι ενοχλήθηκαν από αυτά που έγραψε εφημερίδα της Εύβοιας και ίσως να έχουν δίκιο.
Η κυρία Κοτταρά δεν έδωσε καμία συνέντευξη και αυτό φυσικά δεν θα χρειασθεί να το αποδείξει η ίδια.
Το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λειτουργήσει εκδικητικά στο θέμα της κυρίας Κοτταρά. Αυτό ίσως θα εξυπηρετούσε κάποιους, αλλά σίγουρα όχι το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Οι κύριοι που σήμερα θέλουν να καθυστερήσουν την μετακίνηση της κυρίας Κοτταρά, δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά και έχουν κατά καιρούς πει πολλά και διάφορα. Ας αφήσουν λοιπόν το θέμα να κλείσει δίνοντας τα χέρια όλοι.
Κύριοι του ΔΣ της ΕΠΣΕ ας μη γελιόμαστε. Η διαιτητής κυρία Κοτταρά, ήταν το κόκκινο πανί, όχι τώρα, αλλά εδώ και πολύ καιρό. Το ποιος φταίει θα αποδειχτεί.
Αν θέλετε να κάνετε τους εκδικητές, δεν θα βοηθήσετε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Η διαιτησία έχει τα προβλήματά της και όσοι έχουν σχέση με αυτήν, να κοιτάξουν να λύσουν τα προβλήματα και όχι να προσθέσουν και άλλα.
Η διοικούντες την ΕΠΣΕ θα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους και να δώσουν το δικαίωμα στην κυρία Κοτταρά να πάει εκεί που θέλει.
Ο χρόνος θα δείξει αν είχε δίκιο ή όχι.