Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Πάμε για 9 μέρες ακόμη και την σημερινή, μέχρι να πατήσουμε το φρένο του apopsignomi και να φτάσουμε στην τελευταία ΚΑΛΗΜΕΡΑ την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024. Σήμερα έχουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Εύβοια και μάλιστα αγώνες και με βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως ...το ΚΥΖΙΚΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ Χαλκίδας και αγώνες γοήτρου όπως το ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ.

- Πάλι τα ίδια και τα ίδια για τις ανεμογεννήτριες. Πάλι επαναστάτες, πάλι δηλώσεις επί δηλώσεων και μία από τα ίδια. Πολλοί από τους επαναστάτες κλείνουν μάτια και αυτιά για επιχειρήσεις οι οποίες πάνε να στηθούν δίπλα σε σπίτια και αποδεδειγμένα θα μολύνουν το περιβάλλον και θα δημιουργήσουν προβλήματα υγείας στον κόσμο. Τυχαίο;

- Όχι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχουμε αγώνες στίβου, αλλά το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε το Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου Aνδρών Γυναικών στο ΣΕΦ. Στους αγώνες αυτούς θα έχουν συμμετοχή και αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Κ18 και Κ20. Έτσι δικαίωμα συμμετοχής θα έχει και η δικιά μας Κερασία Γκάρα η οποία έχει πιάσει το όριο αφού πρόσφατα είχε κάνει 1.63 μέτρα στο αγώνισμα του ύψους.

- Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις συμμετοχές, αλλά στην κατηγορία Ανδρών Γυναικών στο άθλημα του ύψους θα έχουμε συμμετοχές οι οποίες για τις γυναίκες, θα οδηγήσουν τον πήχη πάνω από το 1.85μ. Για την Κερασία θα είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνει μια καλή επίδοση, για την κατηγορία της που είναι η Κ18.

- Για τους άνδρες ο πήχης θα ξεπεράσει τα 2 μέτρα στο άλμα σε ύψος και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και την προσπάθεια του Ιωάννη Παπαγεωργίου ο οποίος θα επιχειρήσει να κάνει άλμα για να βελτιώσει το ρεκόρ του, που είναι το 1.95μ.