Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπαίνουμε σε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο κι εμείς μετράμε 10 μέρες και την σημερινή, για να γράψουμε την τελευταία ΚΑΛΗΜΕΡΑ ως apopsignomi. Τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι πολλά και δεν πρόκειται να λυθούν, αν όλες και όλοι δεν κάνουμε κάτι απέναντι σε αυτά τα προβλήματα. Φταίμε όλοι και... πρέπει όλοι να αγωνιστούμε.

- Δυστυχώς τις περισσότερες φορές τα κομματικά είναι αυτά που δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με τα προβλήματα, αφού ο καθένας τα αντιμετωπίζει φορώντας τα κομματικά γυαλιά. Τι να γράψουμε για τις ανεμογεννήτριες;  Να ξεχάσουμε τι έκανε το ΠΑΣΟΚ και τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δυνατόν αυτοί που γέμισαν ανεμογεννήτριες την Νότια Εύβοια να βγαίνουν τώρα και να δηλώνουν αντίθετοι στις ανεμογεννήτριες;

- Τα πράγματα είναι πολύ απλά.  Χορτάσαμε από επαναστάτες αυτού του είδους. Όλοι τα συμφέροντά τους εξυπηρετούν και γι΄ αυτό ο κόσμος δεν τους ακολουθεί. Κάτι πρέπει ν΄ αλλάξει. Οι απλοί πολίτες, χωρίς κομματικές ταμπέλες, πρέπει να κινητοποιηθούν και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να εκμεταλλευθεί τους αγώνες τους.

- Τι λέει ο Κασσελάκης; Λέει πως μπορεί όποιος θέλει να δηλώσει και να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής!!! Στέφανε έχεις ξεφύγει τελείως. Δηλαδή μας λες πως δεν θα είναι υποψήφιοι οι νυν Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Στέφανε είναι γνωστό πως δεν είναι και εύκολο να βρεις υποψηφίους ευρωβουλευτές και προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες.

- Στις ευρωεκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 23,75% και είχε 6 Ευρωβουλευτές, ενώ τώρα το πιθανότερο είναι να εκλέξει 2 Ευρωβουλευτές.  Στέφανε βάλε υποψηφιότητα για Ευρωβουλευτής, βάλε υποψήφιο και τον σύντροφό σου και θα πρέπει να είσαι ευτυχής αν τελικά μπείτε στην Ευρωβουλή και οι δύο!!!!