Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Συνεχίζουμε την αντίστροφη μέτρηση και μας απομένουν 11 μέρες και η σημερινή, για να γράψουμε την τελευταία ΚΑΛΗΜΕΡΑ στο apopsignomi.  Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, θα είμαστε εδώ και πάντα θα γράφουμε την άποψή μας, χωρίς να θέλουμε έστω και τις τελευταίες μέρες να χαϊδέψουμε αυτιά. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα εγκαταλείψουμε τον χώρο... της ενημέρωσης, γιατί αυτός ο χώρος είναι όλη μας η ζωή.

- Οι κυρίες και οι κύριοι, οι οποίοι επικοινωνούσαν μαζί μας και πάντα μας έβρισκαν, τώρα δεν απαντούν σε κλήσεις μας, γιατί πιστεύουν πως αφού θα σταματήσουμε, δεν θα μας χρειασθούν πλέον!!! Τους αγαπάμε και θα έχουν πάντα την συμπάθειά μας και τους δίνουμε ραντεβού στο μέλλον και όχι το μακρινό.

- Θα σας δώσουμε ρεπορτάζ με εικόνα και ήχο και αυτό θα είναι η δική μας απάντηση σε αυτούς που δεν κατάλαβαν πως τίποτα δεν τελείωσε. Θα ψάξουμε να βρούμε το τι συνέβη και φτάσαμε "σε πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς γάμους", θα ψάξουμε να βρούμε ποιοι είναι οι βολεμένοι και "πισινοί κάποιων μπροστινών", θα ψάξουμε να βρούμε ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους καθαρούς επαναστάτες και μόλις βάλουν κάτι στην τσέπη τους, γίνονται κοτούλες και κωλοτούμπες!!!!

- Υπάρχει, αν δεν κάνουμε λάθος ένα ραντεβού αύριο, κάπου εκεί στον Βατώντα, για ένα θέμα το οποίο είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, αλλά στην συνέχεια είχαμε απόλυτη σιωπή!!!!

- Αλήθεια, γιατί χάθηκαν αυτοί που καθημερινά ούρλιαζαν για μια επιχείρηση που θα συγκέντρωνε απόβλητα και θα δημιουργούσε επικίνδυνη κατάσταση στην υγεία των ανθρώπων;;; Τι λέει τώρα ο γιατρός ο οποίος τότε ούρλιαζε;;;;