Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΧΑΛΚΙΔΑ 14 / 02 / 2009
Αναβολή
αποκριάτικων εκδηλώσεων
λόγω κακοκαιρίας
Αναβάλλονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Χαλκιδέων, που είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, που επικρατούν και στην πόλη της Χαλκίδας.
Τόσο το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι» του Πόντου, όσο και ο Παραδοσιακός Σύλλογος «Βλάχικου Γάμου» Θηβαίων θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις παραδοσιακής αποκριάς του ερχόμενου Σαββατοκύριακου 21 και 22 Φεβρουαρίου 2009, που έχουν προγραμματιστεί για το στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, μαζί με τους υπόλοιπους συλλόγους («Τα Χάλκινα Γουμένισσας», το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα της Σκύρου, Τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Τ’ Αλωνάκι» και το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας).
Να σημειωθεί, ότι «Το Πολιτιστικό Group Της Πολένας Κορυτσάς» δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για Χαλκίδα, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που επικρατεί στη Β.Ελλάδα.
Το Παιδικό Μασκέ Πάρτυ, στον παιδότοπο «ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ» (Κάνηθος), αναβάλλεται για την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009, και ώρα 16.00 το απόγευμα.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ