Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
κ. Παντελής Σκλιάς ολοκλήρωσε τον κύκλο
συναντήσεων εργασίας στην Ευρυτανία

Με την ολοκλήρωση του κύκλου συναντήσεων εργασίας με τους Αυτοδιοικητικούς και τους φορείς του Νομού Ευρυτανίας ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Παντελής Σκλιάς δήλωσε:
«Οι επισκέψεις μου στο Νομό Ευρυτανίας δεν έμειναν στον εθιμοτυπικό χαρακτήρα μιας πρώτης συνάντησης γνωριμίας. Αντίθετα εξελίχθηκαν σε ουσιαστικές συναντήσεις εργασίας, στη διάρκεια των οποίων δόθηκαν απαντήσεις σε αιτήματα των αυτοδιοικητικών και των φορέων του Νομού, αναδείχθηκαν άμεσες λύσεις σε προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα καλύφθηκε ένα σημαντικό έλλειμμα επικοινωνίας και γνώσης των δράσεων και των δυνατοτήτων που η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι σε θέση να προσφέρει στους πολίτες της.
Ειδικότερα αυτό το πυκνό σε επαφές διήμερο βρέθηκα στην ευχάριστη θέση να συναντήσω και να συνεργαστώ με το Νομάρχη Ευρυτανίας κ. Κοντογιώργο, το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κκ. Νικόλαο και τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Καρπενησίου, Κτημενίων, Φουρνάς, Δομνίστας, Ποταμιάς, Προυσσού, Ασπροποτάμου, Απεραντίων, Αγράφων και Φραγκίστας στην έδρα τους. Στις συναντήσεις εργασίας που είχαμε έγινε παράχθηκε έργο αφού δόθηκαν άμεσες λύσεις και ενημερώθηκαν όλοι για ζητήματα που αφορούν το ΕΣΠΑ, το «ΘΗΣΕΑΣ» αλλά και τις άλλες δράσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που τους ενδιέφεραν.
Σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας με συνόδευαν υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας, συγκεκριμένα ο Προϊστάμενος της Ειδικής Διαχειριστικής Αρχής κ. Ε.Κόρκος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σχεδιασμού & Ανάπτυξης κ. Ε.Κακκαβής, και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημοσίων Έργων κ. Π.Ευμορφόπουλος η συμβολή των οποίων στην επιτυχία της περιοδείας μου ήταν αποφασιστική .
Η περιοδεία θα συνεχιστεί και στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με τους ίδιους στόχους και ελπίζω με την ίδια επιτυχία…»