Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Εθνική Παίδων-Κερατέα 2-1  

Η Εθνική Παίδων νίκησε με σκορ 2-1 την Κερατέα, σε φιλικό αγώνα ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο της Κερατέας. Το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άνοιξε ο Διαμαντάκος στο 8΄ ενώ  το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μαυριάς στο 48΄.
Εθνική Παίδων: Καπίνος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Πολυχρονάκης (60΄ Λιμνιός), Μαρινάκης, Μεντίζης (41΄ Μαυριάς), Φουρλάνος (48΄ Κουσίδης), Διαμαντάκος, Κολοβός (41΄ Αριανούτσος), Κατίδης (60΄ Προβατάς).
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λεωνίδας Βόκολος, δήλωσε στο epo.gr: «Στους δύο φιλικούς αγώνες με την ΕΠΣ Κορίνθου και την Κερατέα αγωνίστηκαν για πρώτη φορά τα παιδιά που συμμετείχαν στην προκριματική φάση στην Ιταλία μαζί με τα νέα πρόσωπα, που σκοπεύουμε να ενσωματώσουμε σταδιακά στην ομάδα. Ειδικά στο πρώτο ματς, η αγωνιστική τους εικόνα δεν χωρά κριτική, καθώς η εμφάνισή τους ήταν σχεδόν άψογη. Σήμερα δυσκολεύτηκαν περισσότερο, διότι οι παίκτες της Κερατέας ήταν αρκετά δυνατοί, αλλά κατάφεραν και πάλι να αντεπεξέλθουν.
Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε ικανοποιημένοι και από τις δύο εμφανίσεις των παιδιών, τόσο από τη σοβαρότητα όσο και από την πειθαρχία που επέδειξαν. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά, ούτως ώστε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο
».