Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΧΘΕΣ 15 -1-2010 


Ρίχνει το βάρος στα μεταγραφικά
15/1/2010
Στα μεταγραφικά ρίχνει το βάρος αυτή την εποχή η Νίκη, που θέλει πάντως να βρει και πόρους για εξόφληση παλιών χρεών που έχουν τακτοποιηθεί με παράταση. Νέο όνομα στα μεταγραφικά της Νικης είναι ο Κώστας Κοταρέλας, ενώ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό Γκάλβεζ και σε επαφή με άλλους έμπειρους αξίας, όπως οι Πέτρου και Μπαντάς.
Ο Κώστας Κοταρέλας που ενδιαφέρει τώρα τη Νίκη ξεκίνησε την καριέρα του στη Λάρισα το 1997, όπου και αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Καλλιθέα (2000) που έπαιξε μόλις δέκα παιχνίδια ενώ την ίδια σεζόν το Γενάρη μεταγράφηκε στον Πανελευσινιακό.
Την περίοδο 2001-02 πήγε στον Πανηλειακό, όπου και αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια μετρώντας συνολικά 91 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
 Το 2005 μεταγράφηκε στην Καλαμάτα, ενώ τον Ιανουάριο του 2006 πήγε στον Αχαρναϊκό, παίζοντας για ένα χρόνο (μέχρι τον Ιανουάριο του 2007).
Στη συνέχεια έπαιξε στην Παναχαϊκή μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε και αποχώρησε.
 Το καλοκαίρι του 2007 ήρθε στο Βόλο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπου και έπαιξε για ένα εξάμηνο, φεύγοντας εκ νέου για την Πάτρα και την Παναχαϊκή. Τη φετινή σεζόν αγωνίζεται για λογαριασμό του Θερμαϊκού Θέρμης.