Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ






Κατ’ αρχήν συμφωνία με Φερνάντο Γκάλβες
Ενώ σήμερα αναμένεται για να δοκιμαστεί ο Κοταρέλας
Γράφει: Χρήστος Θανασούλης
15/01/2010, 03:25


Με τη Νίκη, κι ενώ έχουμε φτάσει στα μέσα Ιανουαρίου, να έχει ολοκληρώσει μία μεταγραφή, αυτή του Μ. Κουτσογιάννη, είναι φυσικό να υπάρχει μια αδημονία στον φίλαθλο κόσμο για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, που θα της επιτρέψει όχι απλώς να κερδίσει την άνετη παραμονή της, αλλά και να παλέψει μέχρι τέλους για το πλησίασμα της δεύτερης θέσης, με τον μεγαλομέτοχο Στράτο Γιδόπουλο να δηλώσει μετά το ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας ότι αυτός ο στόχος δεν έχει εγκαταλειφθεί.
Έτσι λοιπόν τόσο ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης προσπαθούν να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους, που θέλουν να δουν εμφανώς πιο δυνατή την ομάδα τους στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και προς αυτήν την κατεύθυνση ψάχνουν για το καλύτερο δυνατό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Μάλιστα χθες έγινε γνωστό ότι ο Ισπανός μέσος Φερνάντο Γκάλβες συμφώνησε στο οικονομικό κομμάτι να συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο της Νέας Ιωνίας, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί την προσεχή Δευτέρα. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι τον ποδοσφαιριστή πρότεινε στη Νίκη ο Γκόμεζ Σάντσεζ, που πιστεύει ότι λόγω του γεγονότος πως υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν, θα βρίσκονται και στη Νίκη με κλειστά τα μάτια. Πάντως χθες ο Γκάλβες ήταν ελαφρώς άτυχος, αφού υπέστη ένα μικρό τράβηγμα στην προπόνηση, ενώ η πολύ πιθανή απόκτησή του ίσως, όπως διέρρεε χθες, επηρεάσει και τον ερχομό του Ουρουγουανού Σετράρο για δοκιμή.
Από κει και πέρα σήμερα, εκτός απροόπτου, θα φτάσει στο Πανθεσσαλικό, για να δοκιμαστεί και ο Κώστας Κοταρέλας. Η διαδρομή του 30χρονου παίκτη είναι .........
γνωστή, όπως και η αξία του, αφού έχει αγωνιστεί 16 φορές στην Α’ Εθνική με τον Πανηλειακό, 98 φορές στη Β’ (6 τέρματα) και 67 φορές στη Γ’ (7 τέρματα). Ο έμπειρος Λαρισαίος ακραίος πλάγιος χαφ έχει περάσει και για ένα εξάμηνο από τον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2007-08, ενώ φέτος φόρεσε τη φανέλα του Θερμαϊκού.

Για τους άλλους στόχους της Νίκης, δεν υπήρχε κάποια θετική εξέλιξη, αφού ο Άκης Πέτρου αναγκάστηκε χθες να διαψεύσει στη διοίκηση του Παναιγιαλείου στον οποίο ανήκει, ότι έχει συμφωνήσει με τη Νίκη, με τον ίδιο τον παίκτη να ισχυρίζεται ότι έχει γίνει επαφή με την παλιά του ομάδα, χωρίς τίποτα παραπάνω. Όμως άπαντες γνωρίζουν ότι αν ο έμπειρος αμυντικός καταφέρει να αποδεσμευτεί από την ομάδα του Αιγίου, τότε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Νέα Ιωνία.
Στα υπόλοιπα θέματα, από τη διοίκηση της ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι ο Λιάρος έλυσε το συμβόλαιό του και αποτελεί παρελθόν από τη Νίκη , ενώ ο Μπογκατίνοφ αναμένεται να επιστρέψει στη Νέα Ιωνία τη Δευτέρα, όταν και λήγει η άδεια που πήρε λόγω της ετοιμόγεννης γυναίκας του.
Τέλος, να σημειωθεί ότι αισιοδοξία υπάρχει και για τη μείωση της ποινής του Σωτρίνη τουλάχιστον σε τρεις αγωνιστικές. 


ΣΧΟΛΙΟ: ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ, ΑΛΛΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!!