Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Πάνε για άλλους... τελικούς

Ικανοποιημένος από την πρόκριση ο Νιόπλιας, 
από την εμφάνιση ο Αναστόπουλος
Ο τελικός του Κυπέλλου με τον Αρη αργεί για τον Παναθηναϊκό, αφού προέχει πρώτα ο... τελικός με τον Ηρακλή. Κάτι που τόνισε και ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
«Δεν σκεφτόμαστε από τώρα τον τελικό του Κυπέλλου. Έχουμε έναν τελικό την.........
Κυριακή απέναντι στον Ηρακλή», είπε αρχικά ο τεχνικός των «πρασίνων». Αναφερόμενος στο ματς τόνισε: «Είχαμε το καλό σκορ του πρώτου αγώνα και προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός και με τέτοιες συνθήκες δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο.
»Για αυτό βάλαμε ψηλά παιδιά, προκειμένου να μην κινδυνέψουμε από στημένες φάσεις. Περάσαμε στον τελικό, είμαστε καλή ομάδα και στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία». Ερωτηθείς για τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με την ενίσχυση του «τριφυλλιού», ο Νιόπλιας απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για μεταγραφικά θέματα, αφού έχουμε τόσα σημαντικά θέματα μπροστά μας».
Αναστόπουλος: Μας στεναχωρεί η ισοπαλία, κοιτάμε τον Εργοτέλη
Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Αναστόπουλος, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, παρότι διέγνωσε πρόβλημα στο σκοράρισμα για μια ακόμη φορά. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα ενόψει του... τελικού με τον Εργοτέλη για την παραμονή...
«Η ομάδα μου έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και το χάρηκε ο κόσμος. Στο διάστημα που είμαι στην ομάδα έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας έχει βοηθήσει καθόλου ο αγωνιστικός χώρος, ενώ έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα σε αρκετά παιχνίδια.
»Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν σήμερα οι ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ευκαιρίες, ενώ σε μας έλειψε το γκολ, που είναι και αυτό που δίνει την ουσία». Και κατεληξε, λέγοντας: «Μας στενοχωρεί η ισοπαλία, αλλά πλέον κοιτάζουμε το ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Η νίκη είναι μονόδρομος και θέλουμε να είμαστε ξεκούραστοι και συγκεντρωμένοι για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι».