Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Οι άλλες αποφάσεις του Δ.Σ.

Διακοπή της α' φάσης
του πανελλήνιου πρωταθλήματος
αποφάσισε η Ομοσπονδία κωπηλασίας
Την απόφαση για τη διακοπή της 1ης Φάσης του 76ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, μετά τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του αθλητή του ΝΑΟΚ Διονύση Νικολούζου, έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κατά την έκτακτη συνεδρίαση του τις .......
πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ακόμη αποφάσισε να καλύψει εξ ολοκλήρου τα έξοδα της κηδείας του άτυχου αθλητή, καθώς και όπως καθιερώσει την απονομή επαμειβόμενου Κυπέλλου στη μνήμη του σε αγώνισμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Αναλυτικά το ψήφισμα που εξέδωσε η ΕΚΟΦΝΣ:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας σε έκτακτη συνεδρίαση του, μετά το τραγικό συμβάν του χαμού του εξαίρετου Κωπηλάτη ΔΙΟΝΥΣΗ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ, του ΝΑΟ Κέρκυρας, που στο παρελθόν υπήρξε και μέλος της Εθνικής Ομάδας,
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
1. Την διακοπή της Α' φάσης του 76ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας
2. Να αναλάβει την δαπάνη της τελετής και αντιπροσωπεία του να παρευρεθεί σε αυτήν
3. Να κηρύξει τριήμερο πένθος και να αναρτηθεί η σημαία της Ομοσπονδίας, μεσίστια, στα γραφεία της ΕΚΟΦΝΣ και στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά Μαραθώνα.
4. Να καθιερωθεί η απονομή Επαμειβόμενου Κυπέλλου στο όνομα του αθλητή, σε αγώνισμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας».
Συλληπητήρια από τον Κουκοδήμο
Τα συλλυπητήριά του για το χαμό του αθλητή Διονύση Νικολούζου εξέφρασε ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Πιερίας Κ. Κουκοδήμος.
« Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για το χαμό του αθλητή του ΝΑΟ Κέρκυρας Διονύση Νικολούζου, κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο στίβο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά. Η αθλητική οικογένεια στερήθηκε έναν σπουδαίο αθλητή» ανέφερε ο κ. Κουκοδήμος.