Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ενδεκάδα ανάγκης
Να δείξουν την αξία τους 
ζήτησε ο Μπάντοβιτς από τις «ρεζέρβες»
Μία... ενδεκάδα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Παρότι κάποιους απ' αυτούς θα τους έχει στην διάθεσή του την Κυριακή, ο 41χρονος τεχνικός είναι αναγκασμένος να προβεί σε ......
πολλές αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς.
Θέλοντας να προετοιμάσει όσους θα αγωνιστούν, στην προπόνηση της Πέμπτης (8/4), τους τόνισε πως θα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία και να δείξουν την αξία τους.
«Για εσάς που θα παίξετε είναι σημαντικό να αρπάξετε αυτήν την ευκαιρία και να δείξετε τι αξίζετε. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Θέλω από εσάς να είστε σοβαροί, προσεκτικοί και υπομονετικοί στο παιχνίδι σας και να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για εμάς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια» ήταν τα λόγια του Μπάντοβιτς προς τους παίκτες. Όπως είναι γνωστό, Μαρέσκα, Πάντος και Αβραάμ έχουν συμπληρώσει κάρτες, οι Λεονάρντο και Ντουντού δεν υπολογίζονται, οι Λούα Λούα και Ντάτολο βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ και οι Μέλμπεργκ, Ζαϊρί, Οσκαρ και Λεντέσμα είναι αμφίβολοι. Από τους έντεκα αυτούς, οι Οσκαρ και Λεντέσμα συμπληρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι έτοιμοι. Ως εκ τούτου, ο Μπάντοβιτς θα χρησιμοποιήσει εντεκάδα ανάγκης και θα δώσει φανέλα βασικού σε παίκτες όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Γκαλίτσιος, ενώ στην 18άδα θα βρεθούν οι Νικλητσιώτης και Βαλεριάνος, με τον Φετφατζίδη να διεκδικεί επίσης θέση στην αποστολή των Πειραιωτών.