Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Στην Εθνική εν όψει Μουντιάλ

Χαμόγελα με την επιστροφή
Τοροσίδη στις προπονήσεις
Ευχάριστα νέα για τον Ότο Ρεχάγκελ και την Εθνική ομάδα, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.
Ο Βασίλης Τοροσίδης έλαβε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, για πρώτη φορά μάλιστα από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία στην Ελβετία.
Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου ο 25χρονος άσος του ......
Ολυμπιακού θα είναι έτοιμος για το φιλικό της επόμενης Τετάρτης με την Παραγουάη.
Από την άλλη, ο Σωτήρης Νίνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά μέχρι την Κυριακή αναμένεται να μπει και αυτός σε κανονικούς ρυθμούς.
Επίσης, ο Σηφάκης έκανε θεραπεία και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει προπονήσεις, μετά την επιστροφή της Εθνικής στην Αθήνα.
Στο μεταξύ, κάθε μέρα που περνάει αρχίζει και ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για το ποιους θα αναγκαστεί να «κόψει» ο Ρεχάγκελ από την αποστολή.
Σύμφωνα με τις ενδείξεις και όχι πληροφορίες, ο ένας πιθανότατα θα είναι ο Στέλιος Μαλεζάς, καθώς οι τέσσερις κεντρικοί αμυντικοί Κυργιάκος, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Αβρ. Παπαδόπουλος, έχουν μεγάλο προβάδισμα, ενώ μπορούν να συμπληρωθούν και από τους Βύντρα - Κατσουράνη.
Ο δεύτερος ίσως να είναι ένας εκ των Μάκου και Τζαβέλλα, αφού ο Πρίττα είναι εκείνος που μέχρι τώρα δείχνει να απολαμβάνει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Ρεχάγκελ.