Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

Ραγκούσης:
Διάλογος για την αλλαγή του 50%+1


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει το 50+1% στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου που προβλέπει ο "Καλλικράτης", μετά από διάλογο με τα κόμματα άφησε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
Συγκεκριμένα, μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή ο ..... τόνισε ότι εφόσον τα κόμματα συμφωνήσουν, το 50%+1 μπορεί να αλλάξει με διάταξη η οποία είναι δυνατόν να κατατεθεί στο πλαίσιο του εκλογικού νόμου τον Ιούνιο.
κ. Ραγκούσης
Να υπενθυμίσουμε ότι η κατάργηση του 42% και η επαναφορά του 50%+1 αποτελεί προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου  Ωστόσο, το υπουργείο Εσωτερικών μπορεί να επικαλεσθεί το διάλογο με τα κόμματα, προκειμένου να βρει ένα ενδιάμεσο εκλογικό σύστημα στο οποίο θα υπάρχει μία μίνιμουμ συμφωνία.

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΗΣΑΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ, ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;
ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΓ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ;ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ 50%+1 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!!