Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΨΕΥΔΗ, ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα
για τη Δημιουργία δύο ξεχωριστών
Δήμων Κύμης και Αλιβερίου
27/5/2010

ΨΕΥΔΗ, ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ»
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ.

Το διχασμό της τοπικής κοινωνίας επιχειρεί εκ νέου ο Δήμαρχος Κονιτρών με αστήρικτες καταγγελίες και μηνύσεις κατά του Δημάρχου Κύμης και της «Συντονιστική Επιτροπής Αγώνα για τη δημιουργία δύο ξεχωριστών Δήμων Κύμης και Αλιβερίου», διαστρεβλώνοντας τα .....
γεγονότα και παρουσιάζοντας μια ειρηνική, πολυπληθή πορεία ενημέρωσης των δημοτών Κύμης και Κονιστρών ως κίνηση που στρέφεται κατά του προσώπου του.
Ο λαός της Κύμης και της Κονίστρας εκφράζεται αυθόρμητα και κάθε δημοκράτης οφείλει να αφουγκράζεται τέτοιες ενέργειες και να τις χαιρετίζει.
Άλλωστε ιστορικά έχει αποδειχτεί ότι αυταρχικές εξουσίες πάντα επιχειρούν να αμαυρώσουν τέτοιες εκφράσεις, προκειμένου να επιβάλουν αποφάσεις που έχουν ληφθεί χωρίς τη λαϊκή βούληση
Η περισσή σπουδή που ενέδειξαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κύμης, των Κονιστρών και της ευρύτερης περιοχής να καταδικάσουν ενέργειες που ουδέποτε έγιναν, στηριζόμενοι σε μονομερείς ψευδείς καταγγελίες, μόνο ερωτήματα μπορεί να γεννά για το στόχο που επιδιώκεται.
Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τέτοιες λασπολογίες και ψεύδη το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να συσπειρώνουν τον κόσμο που γνωρίζει την αλήθεια και να ενδυναμώνει τους αγώνες του.
Ακόμη φανερώνουν την αγωνία, τον πανικό και τη νοοτροπία που διακατέχει εκείνους που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους τακτικές και πρακτικές.