Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΤΕ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Φίλες και Φίλοι,

Κορίτσια και αγόρια του τόπου μας,
Έχοντας την εξαιρετική τιμή να συμμετάσχω στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,
Απευθύνομαι
σε όλους Εσάς, τους πολίτες της Εύβοιας και της Νήσου Σκύρου και ιδιαίτερα σε όλους τους φίλους και τις φίλες που με τον ένα ή τον.....
 άλλο τρόπο συναντηθήκαμε, γνωριστήκαμε και συμπορευτήκαμε στη δύσκολη και γεμάτη από καθοριστικά γεγονότα περίοδο του δεύτερου μισού της δεκαετίας του ’’70 και ο καθένας, από το δικό του μετερίζι, δώσαμε τις μάχες:
στο φοιτητικό κίνημα,
στην κοινωνική και πολιτική δράση
στον καθημερινό αγώνα για την επιβίωση,
στην ασταμάτητη πάλη για μια καλύτερη, πιο δίκαιη ζωή.
Ο ρομαντισμός, η αθωότητα, η ανιδιοτέλεια αλλά και η γενναιότητα της ψυχής που απαιτούσαν εκείνοι οι καιροί, σφράγισαν ανεξίτηλα την προσωπικότητά μας και διαμόρφωσαν το χαρακτήρα μας.
Ενεργά παρών και σήμερα σας καλώ να συστρατευτούμε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., για να δώσουμε σάρκα και οστά στο όραμα που μας κληροδότησε ο Αντρέας, με ηγέτη αυτή τη φορά τον Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, προκειμένου:
να ξαναβρούμε τη χαμένη αξιοπιστία της πολιτικής
Ø να προωθήσουμε την προοπτική μιας ανθρωποκεντρικής ανάπτυξης
Ø να ξαναδούμε την δικαιοσύνη αδέκαστη στο βάθρο της
Ø να διαμορφώσουμε ένα καθεστώς Ισονομίας, Ισοπολιτείας και ίσων ευκαιριών,
Ø να βοηθήσουμε την ανάπτυξη και την δημιουργική δραστηριότητα
Ø να στηρίξουμε την Επιχειρηματική πρωτοβουλία, με τρόπο που να υπηρετεί τον άνθρωπο και να σέβεται το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
Ø να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, που θα δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην παιδεία, την Υγεία και την Απασχόληση, που θα αναβαθμίζει τις τοπικές κοινωνίες, που θα εμπιστεύεται το τοπικό και περιφερειακό διάλογο.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ.
Αυτές τις Αξίες έχουμε στο επίκεντρο του προγράμματος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο προτείνουμε στον Ελληνικό Λαό στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές.
Σας καλώ όλους να δώσουμε και αυτόν τον αγώνα ώστε η χώρα μας και ειδικότερα ο Νομός μας να αποκτήσει αυτό που δικαιούται και χρειάζεται:
ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
Ο τόπος μας αξίζει τη προσπάθεια.
Εμείς το μπορούμε.
Ελάτε να συμμετάσχουμε στη χαρά αυτού του Αγώνα.

Με εκτίμηση
Χρήστος Δ. Παγώνης

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΩΝΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Τ΄ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ;
ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο κ. ΠΑΓΩΝΗΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ.
ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ "ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ" ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ, ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΛΠ;