Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Μαρμαρίου
με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου.


Με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου άρχισε τις επαφές με τους παραγωγικούς φορείς ο Δήμαρχος Μαρμαρίου και υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Καρύστου κος Νικόλαος Μανώλης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου στην Κάρυστο και τέθηκαν στο τραπέζι αρκετές προτάσεις και προβληματισμοί για την τόνωση της αγοράς.
Ο Δήμαρχος κατέθεσε στο Σύλλογο Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ......
καταργείτε η εμποροπανήγυρις (παζάρι) στο Μαρμάρι, πάγιο αίτημα του εμπορικού κόσμου Καρύστου. Επίσης, δεσμεύτηκε να τοποθετήσει, εφόσον εκλεγεί, Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για θέματα εμπορίου και να συσταθεί Γραφείο Άμεσης Συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο. Κατέθεσε την πρόταση του για καταπολέμηση του παραεμπορίου και τόνισε τη σημασία σύστασης δημοτικής αστυνομίας.
Από πλευράς μελών του Συλλόγου κατατέθηκαν και καταγράφηκαν αρκετές προτάσεις προς τον υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος δεσμεύτηκε να τις εξετάσει.
Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν στενή συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν από κοινού τα προβλήματα του χώρου και να προβούν σε συντεταγμένες ενέργειες για την τόνωση της τοπικής αγοράς και την εξομάλυνση του εμπορίου.