Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΣΕ

TO ΕΠΙΣΗΜΟ FAN CLUB
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Προνόμια Fan Club


Κάθε άτομο που γίνεται μέλος του Επίσημου Fan Club της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου έχει τα παρακάτω δικαιώματα:
- Αποκλειστικό πακέτο μέλους (καπέλο, lanyard, τσάντα)
- Για αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες: 20% έκπτωση, έως ......
και 20 ημέρες πριν από τον αγώνα.
- Για αγορά εισιτηρίων διαρκείας: 10% έκπτωση. Οι ημερομηνίες που το προνόμιο αυτό θα είναι διαθέσιμο εξαρτάται από τις ημερομηνίες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.
- Προτεραιότητα στην αγορά των διαθέσιμων εισιτηρίων έναντι των μη μελών, έως και 20 ημέρες πριν από τον αγώνα. Το παρόν ισχύει για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της προκριματικής φάσης, τους αγώνες των τελικών φάσεων, καθώς και τους φιλικούς, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
- Δυνατότητα αγοράς των εισιτηρίων καθ’ όλη τη διάρκεια της προκριματικής φάσης, με προτεραιότητα έναντι των μη μελών, έως και 20 ημέρες πριν από τον εκάστοτε αγώνα.
- Αγοράζοντας τα εισιτήρια για όλους τους εντός έδρας αγώνες της προκριματικής φάσης (5 αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2012), δικαιούται το ένα εισιτήριο δωρεάν. Επίσης, δικαιούται και ένα δωρεάν εισιτήριο για έναν εντός έδρας φιλικό αγώνα.
- Σε περίπτωση οικογενειακής συνδρομής, στην αγορά τεσσάρων (4) εισιτηρίων το ένα είναι δωρεάν.
- Σε περίπτωση οικογενειακής συνδρομής, τα παιδιά κάτω των 10 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο.
- Δωρεάν είσοδο στους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Νέων, Παίδων, Γυναικών, Νεανίδων, με επίδειξη της κάρτας μέλους.
- Δωρεάν συμμετοχή σε διαγωνισμούς του fan club ή των χορηγών του έχοντας μια συμμετοχή για κάθε κάρτα μέλους ή περισσότερους αριθμούς συμμετοχών, εφόσον αυτό προβλεφθεί με ανακοίνωση του Fan Club ή της χορηγού εταιρείας στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.