Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Σαμαράς τέθηκε στη διάθεση
του Σάντος εν όψει Λετονίας

Στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για την αναμέτρηση με την Λετονία τέθηκε ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.
Ο «Sam» έλαβε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής, που έλαβε χώρα την Πέμπτη στον Άγιο Κοσμά, παίζοντας, μάλιστα και στο ......
οικογενειακό δίτερμα.
Πλην όμως θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της γαλανόλευκης κόντρα στην Λετονία με μόλις μια προπόνηση στα πόδια του.
Λογικά θα βρίσκεται στην 18άδα και αν κριθεί απαραίτητο από τον Σάντος θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στον αντίποδα, οριστικά νοκ-άουτ τέθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος για άλλη μια μέρα γυμνάστηκε μόνος του.
Ο Σάντος δεν άνοιξε τα χαρτιά του, όσον αφορά την ενδεκάδα, που προτίθεται να παρατάξει απέναντι στην Λετονία. Για του λόγου το αληθές στο δίτερμα που έγινε, οι ομάδες έπαιξαν ανακατεμένες.
Στην μία ομάδα έπαιξαν οι: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Κονέ, Κατσουράνης, Καφές, Νίνης, Μήτρογλου και ο μεταφραστής του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αλέξανδρος Μανιάτογλου, ενώ στην άλλη έπαιξαν οι: Σηφάκης, Μαλεζάς, Α.Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Καραγκούνης, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.