Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Συνεδρίαση της Νομαρχιακής
Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα (N.E.E.A.)
της ΝΟΔΕ Εύβοιας


 Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010 συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα (N.E.E.A.) της ΝΟΔΕ Εύβοιας Ν.Δ. με αντικείμενο συζήτησης τις .......
αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο συντονιστής βουλευτής κ. Γιάννης Ιωαννίδης έθεσε τις βασικές πολιτικές κατευθύνσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την πορεία προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Παράλληλα αναφέρθηκε στους κεντρικούς άξονες διαχείρισης της πολιτικής του κόμματος σε Περιφερειακό και σε επίπεδο Καλλικρατικών Δήμων.
Η σύσκεψη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κύριος πολιτικός στόχος της Ν.Δ. στην Εύβοια είναι η στήριξη αυτοδιοικητικών υποψηφίων που με τη δράση τους αντιστέκονται και μάχονται ενάντια στις πολιτικές της υπανάπτυξης και του Μνημονίου.
Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 κλιμάκιο της ΝΟΔΕ μετέβη στη Λαμία για την ομιλία του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής έγινε συνάντηση με το Νομάρχη Φθιώτιδας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάση Χειμάρα και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Γκάβαλη με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στην Εύβοια. Υπήρξε δέσμευση από την πλευρά του κ. Χειμάρα, ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα όταν θα εκλεγεί και η Εύβοια θα λάβει τους απαραίτητους πόρους έτσι ώστε να μπορέσει να ξεφύγει από το καθεστώς απαξίωσης που βρίσκεται σήμερα.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ